Bugár szerint nem menekülnek a vegyespártból, vagy mégis?

2019. szeptember 19. 12:05

A közeljövőben többen pillért bonthatnak és elhagyhatják a süllyedő hidat.

2019. szeptember 19. 12:05
Száraz Dénes
Ma7.sk

„Aztán a napokban az MKP-val »nagymellényben« folytatott koalíciós tárgyalások hidas felrúgása után következett be az újabb földrengés a pártban! Előbb Nagy József volt Európa Parlamenti képviselő jelentette be csalódottan távozását a Hídból és csatlakozását az Összefogás Mozgalomhoz. Martin Fedor parlamenti képviselő is távozott a pártból, saját indoklása szerint azért, mert a Hídban egyre inkább megszaporodtak a propagandisztikus és populista javaslatok. Távozásával a kormánykoalíció elvesztette többségét a szlovák parlamentben.

A Most-Híd következő menekülője Sólymos László környezetvédelmi miniszter, aki Nagy Józsefhez hasonlóan azt rótta fel a pártjának, hogy nem használt ki minden lehetőséget az MKP-val folytatott tárgyalások során, és nem egyeztek meg a választási koalícióról. Ezért lemondott a pártban betöltött alelnöki pozíciójáról. Egyelőre eddig tart a történet, de várható, hogy túlélésük és politikai karrierük folytatása érdekében a közeljövőben mások is pillért bontanak, gyengítenek a Hídban, amely ennek következtében darabokra eshet széjjel. Jobb későn, mint soha!”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. szeptember 19. 18:21
Az új méhkirálynő elviszi a fiatal erős egyedeket. Aztán egy nap ő lesz a régi, ottmaradó méhkirálynő a gyenge öregekkel. Ugyanez van románoknál is. Csak éppen új méhkirálynőnek is gyengék voltatok.
Akitlosz
2019. szeptember 19. 15:48
A közeljövőben sárkánytojást is keltethetnek és a kis sárkányok elhagyhatják a tojásaikat.
Antigoné
2019. szeptember 19. 13:10
A teljes cikk miért nem érhető el?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!