Vita, de kivel?

2019. szeptember 02. 21:56

Szombathely érdekében mindenre készen állok.

2019. szeptember 02. 21:56
Balázsy Péter
Facebook

„A szombathelyi ellenzék évek óta mást sem harsog, mint hogy mennyire egységes. Erre azt látom, hogy a Jobbik embere mellett van még Gyurcsány Ferencnek és az MSZP-nek is egy polgármesterjelöltje, Nemény András. A megosztott ellenzék két jelöltje verseng tehát egymással, ami távol áll az egységtől. Jó volna, ha először saját szavazóik számára tennék egyértelművé a helyzetet: ki is az ellenzéki választók egyetlen polgármesterjelöltje?

Ha ezt a kérdést sikerül eldönteniük, utána lehet bármi másról beszélni. Akár a vitáról is.

Egyben biztosak lehetnek: Szombathely érdekében mindenre készen állok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2019. szeptember 03. 09:18
Ne, ne tegyék egyértelművé a helyzetet. Harapják át egymás torkát. Kérek egy kávét.
syphax
2019. szeptember 03. 09:18
Ölég nehéz--sajnos--a mi, a FIDESZ-KDNP-nek a helyzete több vidéki nagyvárosban, tehát nemcsak Szombathelyen, de például Miskolcon is. Viszont nálunk Miskolcon az okozza a nahézséget, hogy a '"függetlennek mondott" de valójában DK-s Gyurcsányista polgármesterjelölt--Veres Pál-- meglehetősen kvalitásos és nehezen támadható--személyében és erkölcsileg. Nincs is értelme őt támadni, hiszen mint gimnáziumi igazgató és matematika-fizika tanár valóban kiváló és erkölcsileg feddhetetlen .De! 1.) Egy nagyváros irányitása nem ugyanolyan feladat, mint egy gimnáziumé--és annál nehezebb, minél nagyobb az a nagyváros! 2.) Nem tudja megvalósitan Veres igazgató úr azt a vallott elképzelését, hogy ő--úgymond--" NEM PÁRTPOLITIKÁT CSINÁLNA, HANEM VÁROSPOLITIKÁT", MERT NINCSENEK HOZZÁ MEGFELELŐ, de legalább HASONLÓ KVALITÁSÚ EMBEREK. Ill. akik vannak neki, azok majdnem mind egytől egyig LEJÁRATÓDOTT KOMMUNISTA, LiBERÁLIS ŐSKÖVÜLETEK-FOSSZILIÁK, akik már bebizonyitották, hogy nem sok mindenhez értenek--legföljebb a város anyagi-gazdasági eladósitásához, lehetetlenné tételéhez--ezt megmutatták, bebizonyitották...korábban többször is. Mások meg nem álltak Veres igazgató tanár úr mellé. Szóval így nehezen fog menni a színtiszta politikamentes várospolitika--és ami igaz-igaz, MÁR MOST A KAMPÁNYBAN SEM MEGY! Csak amolyan "röplapvádaskodások", szalonrágalmak, és hazudozások árán, ami a pesti meg országos politikai mocsokból leszűrődik ide Miskolcra is. Ám ezen ÁTLÁTNAK a választópolgárok, de igaz, hogy nem mindenki--azokat még "be lehet palizni a verespalinak".Kérdés mennyire és meddig? Ráadásul a "vöröspali" FIDESZES-KDNP-s ellenfele POTENS, ERŐS ÉS FIATAL, kiváló ember--DR.ALAKSZAI ZOLTÁN jogász, jelenlegi városi főjegyző, aki a PPKE-en diplomázva HAZATÉRT SZÜLŐVÁROSÁBA és tkp. biztos nyerő-je lehetne a FIDESZ.nek, ha ismertebb lenne. Aki nem az ellenfele "besározásával-bemocskolásával" kampányol--szemben "vöröspalival"--hanem programokkal, tervekkel és reális igéretekkel. Kérdés hogy EZ A VALÓDI ÉS IGAZI FÉRFIAS ÉS KATOLIKUS KERESZTÉNY TISZTESSÉG mire elég egy eléggé szennyezett világlégkörben?
pot_ember
2019. szeptember 03. 06:59
Szombathelyre megérkezett Ungár Péter is. Czeglédy városában győzelmet várnak az ellenzéki jelöltek.
NDAP1945
2019. szeptember 02. 22:38
Itt élek szombathelyen, a fideszesek összevesztek, felhúztak egy stadiont, amit maga a város sem tud fenntartani, állami pénzből kell, nagy valószínűséggel bukni fog a fidesz itt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!