Az ördög vigye el!

2019. szeptember 12. 09:58

Egy pedagógiai analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot?

2019. szeptember 12. 09:58
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Történt, hogy a szekszárdi Garay János Gimnáziumot két diáknak is el kellett hagynia egy éven belül, mert az igazgatónőnek nem tetszett a tanulók nyilvános véleménye, kritikája. Mint vaskalapos börtönőr, minden mértéket elveszítve terrorizál diákokat, ha neki nem tetsző véleményük van.

Ebben a szörnyű történetben a diákok a pozitív hősök, akik nem engedték magukat megtörni, hanem inkább másik iskolát választottak, az igazgatónő pedig az ostoba, bukott diák szerepébe helyezte magát.

Most nyilván engem is kirúgatna, ha tudna, pedig itt egy valakit kell kirúgni, az igazgatónőt, mielőtt tönkreteszi a gyerekeinket.

Hogy az ördög vigye el.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2019. szeptember 13. 13:32
A szici-libsi banda egy országot bízott egy ilyen félkegyelmű pszichopatára! Ma is ennek isszuk a levét!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2019. szeptember 13. 10:35
"Egy pedagógiai analfabétára, egy politikai félkegyelműre miért bíznak rá egy gimnáziumot? " Sőt, egy országot! A Szemlő hegyi félnótás még miniszterelnök is volt!
Pulai Bleki
2019. szeptember 13. 09:44
Hol van a diplomád,Te idióta fasz?
annamanna
2019. szeptember 13. 03:43
"És van egy még emberibb szála a konfliktusnak: Pali hiába népszerű az iskolában, hiába szervezi évek óta a gólyatáborokat és egyéb iskolai eseményeket, állítása szerint, az igazgatónőnek soha egyetlen jó szava sem volt hozzá. Pali édesanyja úgy fogalmazott nekünk, hogy szerintük Heilmann Józsefné nem örült, hogy ilyen egyszerű paraszt családból származó tanuló irányítja a diákönkormányzatot, ezért nem ismerte el soha a diák teljesítményét." https://444.hu/2019/09/11/a-hitleres-video-utan-most-mar-egy-rossz-helyre-ment-lajk-is-eleg-volt-ahhoz-hogy-kitorjon-a-botrany-a-szekszardi-garay-gimiben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!