Akkreditált magyar-magyar tolmácsként lefordítom nektek Orbán Viktor szavait

2019. szeptember 30. 10:23

Csak azzal a feltétellel hajlandó elfogadni az EU pénzét, ha ő sajátjaként bánhat vele.

2019. szeptember 30. 10:23
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Ahogy ő mondja: Az »EU-val való együttműködés feltétele, hogy az EU-nak el kell fogadni a keleti és a magyar berendezkedést, és fel kell hagyniuk az államaink és kormányaink elleni nyílt támadásokkal«.

Magyarul ez azt jelenti, hogy Orbán csak azzal a feltétellel hajlandó elfogadni az EU pénzét, ha ő sajátjaként bánhat vele. Ha bele akarnak szólni abba, hogy ő ne játszhassa át az EU-s pénzeket az oligarcháinak, akkor ne is adjon pénzt, mert Magyarországnak, a magyar embereknek nincs szüksége támogatásra, mivel a keresztény rendszerváltás értelmében csak neki és a családjának járnak ezek az eurószázmilliók.

Én pedig azon dolgozom, hogy az európai pénzeket Ti kapjátok meg, a városaitok, a falvaitok, hogy azok a Ti életeteket tegye könnyebbé és szebbé.
Ehhez az is kell, hogy október 13-án vegyük vissza a városainkat és falvainkat a Fidesztől!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. október 01. 02:05
gyurcsányné seggnyalói nem lesz nyugdij nem lesz béremelés ha a betolakodók Magyarországot megszállják , erre számíthattok ...
áfonya
2019. október 01. 02:00
Gyurcsányné feni a kést nyakazáshoz.
ami személyes
2019. szeptember 30. 23:37
Az ÁVH-s házmesterné beszélt így gyerekoromban a Práter utcai körgangos bérházban
NTLLK
2019. szeptember 30. 22:36
"Én pedig azon dolgozom, hogy az európai pénzeket Ti kapjátok meg, a városaitok, a falvaitok, hogy azok a Ti életeteket tegye könnyebbé és szebbé." Gondolom a saját bolsevik elvtársaihoz beszél, mert hogy hozzám nem az biztos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!