A nagyobb lopás nagyobb szabadság

2019. szeptember 16. 10:55

A tolvajok meg egyre keresztényibbek. Ha többet lopsz, jobb keresztény vagy.

2019. szeptember 16. 10:55
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Orbán szerint a keresztény szabadság lényege, hogy az az egyéni teljesítmény érdemel elismerést, amely a közösség javát is szolgálja.
Végre megértettem, hogy azt a rettenetes rablást amit ezek elkövevetnek, azért nem üldözi, bünteti a magyar állam, mert annak legmélyén a keresztényi szabadság megnyilvánulása van. Hiszen ha mint gondolják és mondják, ők maguk a magyar nemzet, akkor ha ők gyarapodnak, azzal a nemzet is gyarapodik.
A keresztényi szabadság ezzel a magukat a hazával azonosító tolvajok hitének fundamentuma.
A nagyobb lopás nagyobb szabadság. A tolvajok meg egyre keresztényibbek. Ha többet lopsz, jobb keresztény vagy. Meggyónnni náluk mostantól azt kell, ha nem vagy gazember, ha nem hazudsz, ha nem tekinted magad többnek embertársaidnál.
Téved tehát, aki egyszerűen zagyvaságnak gondolja az orbáni mondatokat. Nem az. Ez kérem a gazemberek hitének megteremtése, az a remény, hogy bűnük nem csak hogy nem talál majd büntetésre, de az egyenesen a kívánt üdvözülés előfeltétele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2019. szeptember 16. 20:31
Tolvajozik a főrabló! Hát ilyen vastag bőrt pofán még nem láttunk!
Bokros Birka
2019. szeptember 16. 19:01
Lopcsányi Fegyenc :D
Zsolt75
2019. szeptember 16. 18:14
Pl. Klárika sosemvolt 80 millióba kerülő paksi tanulmányára gondolsz?
atila68
2019. szeptember 16. 17:57
Bérmálkozol te rendesen Ferenc?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!