A döntés hazugságok és tendenciózusan tálalt tények összetákolt gyűjteménye

2019. szeptember 30. 13:29

A demokrácia alapvető elveinek, értékeinek be nem tartása olyan időkre emlékeztet, amelyekről azt hittem, többé már nem térnek vissza.

2019. szeptember 30. 13:29
Trócsányi László
MTI-OS

„Nagy megdöbbenéssel értesültem az Európai Parlament Jogi Ügyekért felelős Bizottságának a mai napon meghozott döntéséről. A nyilvánvaló igazságtalanság, az átláthatóság teljes hiánya, a Szerződések szellemének és az Európai Parlament Eljárási Szabályzatának egyértelmű és szándékos megsértése, valamint a demokrácia alapvető elveinek és értékeinek be nem tartása azokra az időkre emlékeztet, amelyekről azt hittem, hogy többé már nem térnek vissza.

Mindez nem csak a jogászt és a gondolkodót sérti rendkívül durván, hanem az egyént, magát az embert is. A hivatkozott döntés valójában hazugságok, kontextusukból helytelenül kiemelt és tendenciózusan tálalt tények összetákolt gyűjteménye. Amikor a jogászt sérelem éri, nincs más választása, mint hogy megfontolja, hogy az igazát az illetékes bíróság előtt védje meg.”

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. október 01. 13:50
Tulajdonképpen hogy Trócsányi vagy Várhelyi a "magyar biztos" ottan a messzi BRRRUXSSSSZELLLESSSSH-BEN, NEKEM, MEG A MAGYAR VÁLASZTÓPOLGÁROK 99.9%-ÁNAK TELJESSEN TÖKMINDEGY! SE AZ EGYIKET SE A MÁSIKAT ÉN NEM ÖSMÉREM! A LÉNYEG VISZONT EGY: ORBÁN DOKTOR TANÁCSÁT ÉS POLITIKÁJÁT CSINÁLJA MEG ÉS HAJTSA VÉGRE! ÉS "EZ"(!!!) 1000%-OS BIZTONSÁGGAL GA-RAN-TÁL-HA-TÓ-AN 'megvan, ÉS meg IS lesz mindkettejüknél: Várhelyinél is Trócsányinál IS!!! (MERT AZÉRT AZT SE FELEDJÜK: TrócsányI AZÉRT ott A "TŰZ KÖRÜL" MARAD, HISZEN MI ŐT 2019-BEN MEGVÁLASZTOTTUK LISTAVEZETŐKÉNT A TAVASZI EP-VÁLASZTÁSOKON HATALMAS NAGY FÖLÉNNYEL. ÉS PERSZE AZ EXTRÁN KIEMELT ÉS EXTRA FONTOS PORTFÓLIÓ IS A MAGYAR--NÉPPÁRTI-FIDESZES, AKIT EZEYXERINT IGY VÁRHELYINEK FOGNAK HIVNI ÉS NEM TRÓCSÁNYINAK, MINDEGY-- BIZTOS KEZÉBEN MARAD.) Ráadásul így a szupernehéz külügyi biztosi BIZOTTSÁGI meghallgatás is MEGKÖNNYITTETETT VÁRHELYI OLIVÉR SZÁMÁRA BIZTOSAN--ami eredetileg ma lett volna TRÓCSÁNYIVAL, de a "JOGIAK" közbeavatkozása okán elnapolták azt máról máskorra....frankón!
syphax
2019. október 01. 06:19
Ami pedig Trócsányi László "családilag" fennálló helyzetét illeti: A TRÓCSÁNYI CSALÁD NAGYON-NAGYON HOSSZÚ IDŐKRE VISSZATEKINTHETŐEN--TALÁN A XVII. SZ-IG IS--, TÖBB GENERÁCIÓN ÁTIVELŐ HIRES(!!!) REFORMÁTUS TUDÓS-CSALÁD. A CSALÁD "FÖLMENEŐI" REFORMÁTUS PAPOK, TEOLÓGIAI PROFESSZOROK VOLTAK NAGYRÉSZT A PÁPAI ÉS A SÁROSPATAKI PATINÁS REFORMÁTUS KOLLÉGIUMOKBAN--NAGYON HIRES ÉS NAGY HATÁSÚ PROTESTÁNS PRÉDIKÁTOROK EGYTŐL-EGYIG MIND!! VOLT KÖZÖTTÜK NÉHÁNY JOGÁSZ ÉS EGYÉB LATEINER HIVATÁSÚ NAGY-NAGY EGYÉNISÉG IS--MÁR A RÉGI-RÉGI IDŐKBEN!
syphax
2019. október 01. 06:09
HÜLYESÉGEKET és képtelen valótlanságokat persze mindig is mondtak sőt gondoltak is az emberek--sőt mondanak ma is összevissza. Hiszen ha a BOLONDOKHÁZÁBAN ma azt mondja egy beteg: "ÉN VAGYOK NAPÓLEON", azon sem csodálkozik senki. Ellenkezőleg: komoly pofával "túllép rajta", vagy segít bevenni az illető elmebetegnek az aktuálisan javallt gyógyszeradagját.
realista
2019. szeptember 30. 22:18
"Amikor a jogászt sérelem éri, nincs más választása, mint hogy megfontolja, hogy az igazát az illetékes bíróság előtt védje meg.” Inkább Orbánra kellene hallgatni, aki az ilyen esetekre mondta az aktuális dakota viccet: Ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad, szállj le róla!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!