Érdektelenségbe fulladt a Maccabi Európa Játékok megnyitója

2019. augusztus 01. 11:47

A legfontosabb szimbolikus eseményen, a játékok lángjának fellobbantásán már alig lézengett néhány száz ember a stadionban.

2019. augusztus 01. 11:47
Wallenstein Róbert
Neokohn

„A szép szavak és a tüzes, zsidó öntudattól dagadó nemzetközi (például Ronald S. Lauder) és magyar szónokok üzenetei mellett is sajnos ki kell mondani a kellemetlen igazságot: az MTK stadionjában kedd este rendezett 15. Európai Maccabi Játékok megnyitója botrányosra sikeredett.

Hiába a közel 70 fellépő – köztük népszerű hazai szórakoztatóipari előadók –, világhírű olimpikonok bevonása, az esemény legfontosabb szimbolikus eseményének, a játékok lángjának fellobbantásán már alig lézengett néhány száz ember a stadionban.

Addigra ugyanis már a közel három órás programot kevésbé élvező delegációk tagjai szinte teljesen kiszivárogtak a stadionból. A parkolóban komoly harcokat folytattak egymással azért, hogy mihamarabb megkaphassák azokat a buszokat, amelyek idővel visszaszállították őket a szállodáikba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. augusztus 02. 08:58
Sokan azt hitték hogy Fegyőrék no olimpiája erre is vonatkozik
Peter8811
2019. augusztus 02. 08:54
Mintha Guy de Maupassant-tol olvastam volna egy olyat hogy Makk abbé vétke.
Bűbájos Küsmödy
2019. augusztus 02. 08:39
Nocsak-nocsak! Most nem jöttek a charter gépek? Csak a választásokra vannak lefoglalva?
mo ching
2019. augusztus 02. 01:29
Oda kellett volna ragasztani néhány pénzérmét a padlóra, akkor maradtak volna, míg fel nem tudják szedegetni valahogy. Amúgy tényleg gáz ez. Hány érmet nyertek zsidó sportolók az igazi olimpián? Ezért kell nekik külön verseny, hogy ők is nyerjenek végre?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!