Nem így akarunk élni!

2019. augusztus 11. 15:22

A kormányszintre emelt idegengyűlölet és homofóbia elképesztően veszélyes és felelőtlen.

2019. augusztus 11. 15:22
Szél Bernadett
szelbernadettblog.blog.hu

„Itt és most a saját szemünkkel látjuk, hogy a szavak tetteket szülnek, a gyűlöletnek következményei vannak. A valóság mutatja meg újra és újra, hogy a gyűlölet mint kormányprogram, a kormányszintre emelt idegengyűlölet és homofóbia elképesztően veszélyes és felelőtlen. Az ország mindenkori politikai vezetése ugyanis mintát közvetít a társadalom felé. Ha azt látja az ország, hogy elfogadott, sőt felülről támogatott a kirekesztés és az előítélet, akkor egyesek feljogosítva fogják érezni magukat arra, hogy ennek érvényt szerezzenek. És most pontosan ez történik. 
Emlékszünk, hogy kezdődött. Soros György és a menekültek elleni rasszista és antiszemita gyűlöletkampányokkal indultak, és az ilyen politika lényege az, hogy újabb és újabb csoportot jelöljön ki ellenségnek, a saját identitására leselkedő veszélynek. Ezért akarnak a melegekből is ellenséget kreálni, és lassan mindenkiből, aki kicsit más, aki kipécézhető, aki megalázható – már a kerekesszékeseket is a szájukra merték venni. Figyelem! Az illiberális politika nem új találmány, vannak történeti előzményei és pontosan tudjuk, hogy végződik az ilyen úgynevezett »identitasvédelem« – tudjuk, mert az emberiség rengeteg szenvedéssel, a saját bőrén kínkeservesen tanulta meg, hogy ez az út nem járható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2019. augusztus 12. 16:46
nagyon unalmas!!!!!
enes
2019. augusztus 12. 16:26
"...Nem így akarunk élni!..." - mint Szél Bernedett
Peter8811
2019. augusztus 12. 14:32
"A kormányszintre emelt idegengyűlölet és homofóbia elképesztően veszélyes és felelőtlen." Viszont nagyság rendel jobb mint az általatok kormányszintre emelt földelvétel, nyugdíjfelezés, különböző elvonások, ezért jelentkezett a választóitoknál jelentkező,elvonási tünetek, ezen még akkor sem tudsz változtatni ha leszopod a lyukas zoknis haverodat.
catalina9
2019. augusztus 12. 11:59
Nem így akarunk élni! hát Berni, Kuncz elvtárs már ajánlotta a ciánkapszulát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!