Karácsony Gergely visszaél az ellenzékiek bizalmával

2019. augusztus 28. 14:23

Újabb Fidesz-MSZP mutyi, újabb sötét ügy a parkolási botrányok után.

2019. augusztus 28. 14:23
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Karácsony Gergely hetvenkétezer ajánláshoz szükséges hivatalos nyomtatványt vett fel, hogy azokra ötezer érvényes ajánlást gyűjtsön. Az egyetlen értelmes magyarázat erre az, hogy a szocialista politikus visszaél a jelölési időszakkal és az ellenzékiek bizalmával, s budapesti választók adatait akarja megszerezni, ezért kampánystábom és én panasszal fordultunk a Fővárosi Választási Bizottsághoz.

Várom az ötleteket: miért akarja Karácsony Gergely a szükséges ajánlások tizennégyszeresét[!] összegyűjteni, ha nem azért, hogy az MSZP adatbázisát az őt ajánlani hajlandó budapestiek adataival frissítse? Jelzem, hogy Karácsony Gergelynek és az MSZP-nek, mint adatgazdának nincs joga törvényes indok nélkül személyes adatokat kezelni, márpedig az a hivatkozás, hogy az ajánlások Karácsony Gergely indulásához szükségesek, tizenkétezer ajánlás begyűjtése után legkésőbb érvényét veszti.

Mi sem természetesebb, mint hogy a Fidesz által irányított választási szervek Karácsony Gergely hetvenkétezres igényében semmi kivetnivalót nem találtak, és készséggel átadták neki a szükséges nyomtatványok tizennégyszeresét. Hallottunk a Kubatov-listáról, végignéztük Mark Zuckerberg lebukását és az ellene indult kongresszusi vizsgálatot, megtapasztaltuk, milyen bőséges a hazai kamupártok ellátottsága magyar állampolgárok adataival. A huszonegyedik század aranya az adat, s úgy tűnik, a lassan megsemmisülő szocialisták koncessziót kaptak a Fidesztől azok korlátlan kitermelésére. Újabb Fidesz-MSZP mutyi, újabb sötét ügy a parkolási botrányok után.

Figyelmeztetem az ellenzéki szavazókat, hogy megtévesztik őket, s felszólítom a Momentum, az LMP és a Jobbik vezetőit, hogy védjék meg támogatóik adatit: kényszerítsék ki a szocialistáktól a törvénytelen adatkezelés felszámolását!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. augusztus 29. 11:20
Puzsért nagyon bírom, szerintem az egyik legizgalmasabbja nemzedékének. Okos, gyors, vág az esze. Ezt most elméri szerintem, túltolja.
IV. Fawkes
2019. augusztus 29. 07:26
Joga van hozzá te szegény. Ebbe tudsz belekötni? Ha meg tudomásod van róla, hogy lemásolták az íveket, tegyél feljelentést. Te is igényelhettél volna hetvenkétezer ívet..
kunfia
2019. augusztus 28. 20:04
Akkor Viktor Tolvajovics,alias Boldog Karácsonyt Viktor összejátszik Karácsonnyal?
Bajzáth Péter
2019. augusztus 28. 19:50
Érdemes elolvasni a kommenteket. Jazz. youtube.com/watch?v=w7VGpKdX3f8 De csak főzéshez hallgassátok. Nehogy baj legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!