Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára

2019. augusztus 22. 10:49

Teljessé vált az ellenzéki összefogás az V. kerületben.

2019. augusztus 22. 10:49
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„A Magyar Liberális Párt is Karácsony Gergelyt támogatja a főpolgármester-választáson, miután Sermer Ádám visszalép a közös ellenzéki jelölt javára. A döntés azután született meg, hogy a két politikus érték-, és programalapú megállapodást kötött egymással. A megállapodás részét képezi továbbá, hogy Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti elnöke visszalép az V. kerület közös ellenzéki polgármester-jelöltjének, Tüttő Katának a javára, a Belváros 3. számú egyéni választókerületében pedig az ellenzék közös képviselő-jelöltjeként indul az önkormányzati választáson. A megállapodással – melyet több hónapos tárgyalássorozat előzött meg – teljessé vált az ellenzéki összefogás az V. kerületben is, ezáltal pedig végre valódi esély nyílt a Fidesz leváltására.

A megegyezés szerint Karácsony Gergely vállalta, hogy a kampány során és győzelme esetén is képviselni fogja a szabadságelvű választókat, Sermer Ádám »Polgári Budapest« elnevezésű programjának megvalósulásáért pedig az önkormányzati választásokat követően is együtt fog működni a Liberálisokkal.

A Magyar Liberális Párt célja, hogy Budapesten leváltsuk a Fideszt és vele együtt Orbán Viktor helytartóját, Tarlós Istvánt. A széles körű együttműködésnek köszönhetően Karácsony Gergelynek és a közös ellenzéki jelölteknek valódi esélye nyílt a győzelemre. Az a célunk, hogy visszaállítsuk Budapest önállóságát és függetlenségét, és együtt építsük tovább Magyarország szabad és európai fővárosát.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. augusztus 24. 07:11
Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára" egy exstasy tablettával kevesebb..
u.cserkész
2019. augusztus 23. 15:03
Akkor most már biztosan megbukik Tarlós, de még Orbán is. Kemény gyerek ez a Sermer, bemondta a piros ultit.:-)
hátakkor
2019. augusztus 23. 13:26
"a két politikus érték-, és programalapú megállapodást kötött egymással." Azaz nem csak buzibár lenne a városházán, hanem szabadon árusítható és fogyasztható minden drog.
catalina9
2019. augusztus 23. 11:25
Sermer Ádám visszalép Karácsony Gergely javára" wirschaffendas...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!