Pöce

2019. augusztus 29. 11:09

Nagy Blanka középiskolást iskolai közössége kiközösítette a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban.

2019. augusztus 29. 11:09
Kuthi Csaba
Népszava

„Korábban Magyarország halszagú volt (legalábbis a félnóta szerint), nemrégiben szarszagú lett. Legalábbis a hírek szerint. Ezt, de legalábbis a szagát, mindenféle polgármesterek és államtitkárok igyekeznek másra kenni, az olvasóközönség legnagyobb derültségére. Ez a trágyaillat többféle forrásból ered, és az nem feltétlenül a szennyvíziszap, vagy a hígtrágyalé.

Az én érzékeny orromat ugyanis megütötte annak az erkölcsi fekáliának a bűze is, amiről akkor olvashattam, amikor a minap hír jött arról, hogy Nagy Blanka középiskolást iskolai közössége kiközösítette a kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumban. Mindössze azért, mert keresetlen szavakkal illette nyilvánosan a köztársasági elnököt. Ezek a tanulók, ezek a tanárok lehetnek-e büszkék erre a karaktergyilkosságra? Ez a viselkedési kultúra és erkölcsi színvonal tenyészik ebben az iskolában, ebben a városban, ebben az országban? Nos, ez az igazi pöce!
Az erkölcsi trágyabűz erőteljesen terjed. Akkor is, amikor Donáth László evangélikus lelkészt a bűzportálok elkezdték azzal a hírrel illetni, hogy szexuálisan bántalmazhatta… Értik? Nem bántalmazta, hanem csak feltételezhető, hogy bántalmazhatta. Lám, mily furfangosan is felhasználható ez a szép magyar nyelv! Így lesz aztán teljes ez az álszent mocsodéria. Amiről persze majd másfél évi pereskedés után, mindenfajta erkölcsi és egyéb elégtétel nélkül kiderül, hogy hazugság. De addig is, a bűz terjed és bebüdösíti környezetünket. Meg persze az övét, hiszen csak azóta kell őt bebüdösíteni, mióta leánya, Anna uniós parlamenti képviselő lett. Nos ez az igazi pöce!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pensioner
2019. szeptember 01. 00:52
Olvasni kell a sorok között, én ezt olvastam, idézem: " mióta leánya, Anna uniós parlamenti képviselő lett. Nos ez az igazi pöce!”
Vidėken újrakezdő
2019. augusztus 30. 15:41
A szocializmusban Trágárkát kicsapták volna az ország összes középiskolájából, le sem érettségizhetett volna. Egy 17-18 éves fiatal már tudja, mikor mit tehet, mit mondhat - pláne nyilvánosan egy ország vezetőjére. Trágárka a véleményét elmondhatta volna normális stílusban is, de ő más utat választott, mások a következmények is.
tango47
2019. augusztus 30. 11:25
Az ilyesfajta cikkek is bűzlenek az elfogultságtól. Az viszont nem büdös (trágár Blanka kiközösítése), ha tiszta vizet önt egy közösség a pohárba, hogy eddig és ne tovább!
lendvaiildiko
2019. augusztus 30. 10:04
Midőn GÖNCZ ÁPRI BÁCSIT KIFÜTYÖLTÉK, nagy hörgés volt. Pedig csak a fütyülővel fütyültek. Midőn Nagy Blanka útszéli modorban vén "fütyülőnek" nevezte Magyarország köztársasági elnökét, azt jónak és követendőnek láttad. Nem csak az osztálya, iskolaközössége háborodott fel, határolódott el, hanem az ország többsége döbbenten áll eme leány "érettsége" előtt......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!