A Nagy Blanka-jelenség, avagy mindig van lejjebb

2019. augusztus 26. 09:32

Bármennyire is maguk mögött érzik a balliberális pártok a nyugati erőket, jó lenne, ha elgondolkoznának rajta, mit engedhetnek meg és mit nem.

2019. augusztus 26. 09:32
Kiss István Béla
Magyar Nemzet

„De vajon hálás lesz-e nekik hosszabb távon egy bepalizott fiatal nő, aki köznevetség tárgya, amint megszólal a média előtt? Nem igaz, hogy ebből semmit nem érzett, amikor a Hír TV kérdésére, igaz-e, hogy az MSZP támogatja, elkezdett rémülten dadogni, összevissza hebegni-habogni. Azt legalább kibökte, hogy nem kapott engedélyt a nyilatkozattételre. Mit fog mondani egy képviselő-testületi ülésen, ahol például költségvetésről vagy közbeszerzésről kell majd dönteni?

Természetesen senki sem vár tőle – már csak életkorából és képességeiből adódóan sem – frappáns válaszokat, politikai-jogi felkészültséget. De azoktól, akik újra rábeszélték a politikai szerepvállalásra, elvárható volna, hogy bármennyire nehéz is, valahol álljanak meg a lejtőn. Mert ha valóban nem lehet vagy nem tudnak, és mindig van lejjebb, akkor a végén ott kötnek ki, ahol Caligula, a zsarnok római császár, aki erőfitogtatásból a lovát konzulnak akarta megtenni.

Bármennyire maguk mögött érzik is a hazai balliberális pártok azokat a jól szervezett nyugati erőket, amelyekről a Momentum politikusa, Cseh Katalin olyan magabiztosan beszélt, jó lenne, ha elgondolkoznának rajta, mit engedhetnek meg maguknak és mit nem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2019. augusztus 26. 16:10
Nagy Blanka már elkezdte a múltat felépíteni, egy mai facebook bejegyzése szerint: https://www.facebook.com/foxqueen24/posts/2958174574252727 " ...pályafutásomat a Momentum Mozgalom lila színében fogom folytatni. S hogy miért rájuk esett a választásom? Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó amely most kezdi felépíteni a MÚLTJÁT, a jelenét s a jövőjét."
nyugalom
2019. augusztus 26. 11:15
Bródy???? mikor milyen volt! Mondtam, nem mondtam, na ugye megmondtam!
Orange79
2019. augusztus 26. 11:08
Ilyenkor kellene közbelépnie a szülőknek, persze lehetséges, hogy azok ugyanolyan ostobák mint a töltött galamb lányuk.
nyugalom
2019. augusztus 26. 11:05
Nagy a szájuk, üvöltöznek, mint bangóné, újhülye!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!