Merjetek szeretni bárkit

2019. augusztus 04. 15:39

Lesz még szabad, polgári Magyarország, amely örül annak, ha szeretetben élsz.

2019. augusztus 04. 15:39
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Sok barátom lett Kötcsén. Dolgos, nagyszerű emberek. Sok időt töltünk együtt. Mert hát politikus lennék, a témák jelentős része közügyeket érint. Így-úgy. Nincs elvárt vélemény. Na de ha előjön a melegek ügye, na akkor kemény szövegek is jönnek. Betegek, bűnözők, divatbuzik stb. 
Nehezen megyek előre.

Eszembe jut pár megjegyzés vidéki fórumok utáni beszélgetésekből is. Saját támogatónk mondja őszinte féltéssel: – Pesze, igazad van, nincs baj a homoszexuálisokkal, de ne beszélj erről. Viszi a szavazókat.

Na akkor szerintem meg vannak közügyek, és vannak magánügyek. A szerelem szerintem magánügy. És nehezen látom be, hogy mi köze ehhez az államhatalomnak. Mindenki azt és úgy szeret, ahogy szíve, lelke diktálja. Mondom újra, szerintem.

És mert a hűség esküje és annak elismerése magán- és közviszonyban egyrészt csodálatos, másrészt egyenjogúsítóan fontos, miért tagadnánk meg ezt bárkitől? Merjetek szeretni bárkit.

És lesz majd egyszer egy olyan magyar állam, amely örül annak ha szeretetben élsz. És örömmel szentesíti hűségetek eskűjét, ha erre vágytok. 
Lesz még szabad, polgári Magyarország! Mely megelégedéssel fog tekinteni szabadon szeretni tudó és ebben a jogában tisztelt és védett polgáraira.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2019. augusztus 05. 18:19
ezt az embert nem inkább evakuálni kell ?
12345
2019. augusztus 05. 13:16
Ha a szerelem magán ügy akkor miért ír róla a nyilvánosságnak? Talán nem azért mert így akarja begyűjteni a melegek szavazatát?
Csomorkany
2019. augusztus 05. 09:12
Feri, akkor a gyerekeket is OK "úgy" szeretni? Vagy ez mégiscsak összetettebb kérdés ennél?
1000bocs
2019. augusztus 05. 09:01
A szeretet magánúgy, de azért Feri megszabályozná. Merjetek szeretni bárkit, de ha hetero vagy érezd magad szemétnek mint húsevő a vegánok között. Feri meg bármit a szájába vesz ha szavazatot remél...és még a logika, a józan ész sem zavarja. Hisz nemrégen még a liberális szabadszerelem hívők elavult polgári csökevénynek tartották a házasságot, ami “a nők elnyomásának az intézménye”. Ma viszont már úgy tesznek mintha a házasság olyan lenegedhetetlen szentség lenne ami nélkül a buzi nem üdvözül. Most mikor hazudtak? Amikor még az volt a lemez, hogy “nem a papír a lényeg, ha két ember szereti egymást”, vagy most, amikor Újhelyi leszopja a fekete kólásflakont annyira igyekszik igazodni, miFerink meg butiszerelmet álmodik? Nehéz ez a balos élet. Időtálló értékek helyett ideológiai direktívák mondják meg kit kell szeretni éppen és ki az ellenség. A “balos értékek” időtállóságát mutatja hogy ezt időnként ellenőrizni kell, mert a rendszeres update nélkül hamar elveszti az egyszeri balos a fonalat,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!