Józan ész és hatalmi őrület

2019. augusztus 29. 13:09

Irigyelhetjük az osztrákokat.

2019. augusztus 29. 13:09
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Ez nem labanc-kuruc ellentét. Ez a józan ész és a hatalmi őrület különbsége. Ausztria és Magyarország, Bécs és Budapest sportfilozófiája nem is állhatna messzebb egymástól. Két bődületes különbség azonnal szembeötlő. Bécsnek jogában áll nemet mondani, ha területén akarnak stadiont építeni. Budapesten a kormányfő, Orbán az úr. Másodszor pedig a bécsiek pontosan értik, a tömegsportba és a gyerekekbe kell befektetni nem pedig megalomán stadionokba. 

Irigyelhetjük az osztrákokat. De van egy hatékonyabb út, elzavarni ezt az átkozott rendszert, melynek saját mániája fontosabb mint saját gyerekeink. A következő lépés az októberi választás. Szavazz gyerekeink jövőjére, egy normális országra! Vegyük vissza a városainkat, falvainkat a Fidesztől!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2019. augusztus 31. 08:03
Így van TERÉPCSECSŐ Fleto,te és a mocskos bandád tényleg egy hazaáruló szennyes labanc.
balbako_
2019. augusztus 30. 11:31
A hatalmi őrületben nagyon otthonosan mozog, a józan és meg hiánycikk nála.
brekker
2019. augusztus 29. 22:41
Hát igen, vannak honfitársaink, akiknek egész életfilozófiájuk, és folytonos elégedetlenségük magyarázata az, hogy írigyelik az osztrákokat. De az ilyen miért nem nyit inkább cukrászdát Bécsben? Főleg, ha a pénze is meglenne hozzá.
Sulammit
2019. augusztus 29. 21:50
Mennyi hülyeséget fogsz még írni okt. 13-ig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!