Kampányolunk, kampányolunk

2019. augusztus 30. 13:19

Alig kezdődött el az önkormányzati választások kampánya, de máris tudható, mi történne, ha egyes ellenzéki politikusok győznének.

2019. augusztus 30. 13:19
Bencsik András
Bencsik András
Demokrata

„Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy még alig kezdődött el az önkormányzati választások kampánya, de máris tudható, mi történne, ha egyes (valószínűleg az összes) ellenzéki politikusok győznének, és mi volna, ha nem. Lássuk például Hódmezővásárhely kilátásait.

Ha van aljas és sunyi húzás, amit az Aljasok Akadémiáján tanítani kellene, az itt bukkant föl. Jaj neked, Hódmezővásárhely, ha ez az alak ismét győz!

Megjelent egy közlemény a város polgármestere, Márki-Zay Péter Face­book-oldalán. Ebben Már­ki-Zay elnézést kér, ha bizonyos állítások megosztását bárki is személyes támadásnak értelmezte volna, és arra kéri a Fidesz által támogatott kihívóját, Grezsa Istvánt, hogy üljön le vele egy nyilvános vitára a város jövőjéről. Hogy mik azok az állítások, amikről Márki-Zay beszél? Íme: »István a leghatározottabban cáfolta, hogy házasságon kívüli gyermeke lenne, amit én elfogadtam, és mindenkit arra kérek, hogy ezt az alaptalan pletykát ne terjesszék.« Továbbá: »István megerősítette, hogy édesapját többször átvilágították, és nincs semmilyen pártállami múltja.«

A két rágalom egy olyan kérdőívben jelent meg Márki-Zay oldalán augusztus 9-én, ami a jelöltekkel kapcsolatos pozitív és negatív benyomásokról szólt. Vagyis valaki ügyesen beírta ezeket mint »lakossági vélekedéseket«, hogy az aljasul álszent Márki-Zay a rágalmakat egy elhatárolódás formájában terjessze tovább.

Pécs városában se kell sokat töprengeni, hogy mi lesz, ha a Mellár Tamás-féle banda kerül hatalomra. A szóhasználat, mint alább láthatjuk, teljes mértékben indokolt:

»Szuper« – így ujjongott a Mindenki Pécsért Egyesület képviselőjelöltje azon a poszton, amiben ez vidám vicc olvasható: »meghal Orbán Viktor, és már a mennyországba menne…« Hogy ne legyen félreértés, a szóban forgó hölgy, Ágoston Andrea a kormányfőt egy sírgödörbe belökve ábrázoló fényképet is megosztott »Nix ugribugri, Viktor!« felirattal.

Ugye, érezzük a Mellár-banda különlegesen trágyaillatú világát? Pedig ez semmi. A nemrég még a liberálisokat erősítő Ágoston Andrea most a Mellár-féle Párbeszéd színeiben indul, de a Mindenki Pécsért Egyesület jelöltjeként Gyurcsány Ferenc pártjának politikusaival együtt e kamu civil szervezet mögé bújva nagy szakértője a trágyadobálásnak. Nemrég például azt írta, hogy szerinte »irigylésre méltóan szellemes« a várandós kismamákat ellőrobotnak nevezni. »Ellőrobot.« És ezt egy nő mondja…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2019. szeptember 28. 06:09
Boldog István, a Tiszazug FIDESZ-színekben megválasztott országgyűlési képviselője, aki egyben 2013-tól Jász-Nagykun-Szolnok Megye útügyi mniszteri biztosa és 2018-ig a megye fejlesztési miniszteri biztosa is volt, nem látja, vagy csak nem akarja látni, hogy Öcsödön milyen utat építettek 100 milliós közpénzből? Arról van tudomása, hogy Molnár Bálint örökös tanácselnök-polgármester ki/k/nek az érdekében söpörtette le a képviselőtestülettel a felülvizsgálatra irányuló kezdeményezést? Ön, kötelezettségének elmulasztásával választóinak is adósa marad, ha még most is, vakságot színlelve szemet huny azzal szemben, aki háta megett jól kiröhögve, csak kihasználta és felhasználta saját céljaira, és a több ciklusában egyszer, saját érdekében, szólni is hagyta a falunap színpadán!
moricka13
2019. szeptember 06. 13:25
Aki látja, adja át Boldog István FIDESZ-es országgyűlési képviselőnek, hogy Molnár Bálintban kígyót melenget a keblén.
moricka13
2019. szeptember 03. 07:59
A már szintén vénülő Molnár Bálint örökös öcsödi tanácselnök- polgármester sem tudja már eszement kampányában azt sem, hogy mivel játszik, amikor raportra rendeli és megfenyegeti mindazokat, akikről tudja, hogy nem elvakult hívei, illetve fűvel - fával üzenget is velük együtt azoknak is akik szóban, vagy írásban, akár a Facebook-on is, kifejezésre is juttatják nemtetszéseiket. Jogvédők és korrupció vadászok és a tekintetes hatóságok, erre kattanjanak rá, Zavecz mérése nélkül, de még időben és melegen!
kaltran
2019. augusztus 31. 08:52
Sajnos mi, kormánypártiak, nem vagyunk könnyű helyzetben. Mert nem tudjuk honnan és miért tör fel mindenhonnan a "lé". A klasszikus filmcímmel élve: ahová lépek szörny terem. Kedves barátom néha kijár gyerekkori barátjához egy lakótelepre. Bár eddig békés nyugodt kártyázással és dartsozással múlatták az időt egy kocsmában, most 8 az 1 ellen letámadták, hogy így úgy a Fidesz. Aki ebbe a műintézménybe belép, úgy köszön: vesszen-orbán... A csendes érvelés nem használt, mert mit is kezdjen egy olyan kádárban szocializált társasággal, akik ráadásul tudatlanok és buták, 1931-re tették a Horthy féle "fehérterrort" cserébe nem is hallottak a leninfiúkról, és azt mondják, Horthy irtotta ki a zsidókat, s igenis ellenforradalom volt 1956-ban. Sajnos az van, hogy sikerült létrehozni anno a szocialista embertípust. Legyalulták az agyakat és lelkeket, s ma már utódaik szinte rosszabbak mint Kádár Apró Dögei, érthetőbben: Kádár apró dögei. És nem tudni honnan a mérhetetlen gyűlöletük, a fidesz-lop szlogent minden korty mellé oda biggyeszti az a társaság, akik a munkahelyükön anno megvesztek, hogy legalább minimum 1 drb rozsdás szöget kilopjanak a gyárból. Segítsen valaki megfejetni honnan van ezeknek ilyen világlátásuk, mert lassan már semmit sem értek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!