Belebetegedtek Orbánba

2019. július 12. 15:23

Július 2-án, Bolgár György délutáni műsorában durva szavakat fröcsögtek, egyszerűen elmekórtani esetnek minősítették Orbán Viktort.

2019. július 12. 15:23
Szalay Károly
Demokrata

„Minden héten elhatározom: befejezem a Szókimondót. Elmúltam kilencven. Fél lábam a hamvasztókemencében, kifutok az időmből. Pedig még négy könyvet szeretnék megírni, ennyinek a vázlata van készen. De mégsem hagyhatom szó nélkül azt a tomboló eszementséget, amibe mindennap beleütközök. Például július 2-án, Bolgár György délutáni műsorában durva szavakat fröcsögtek, egyszerűen elmekórtani esetnek minősítették Orbán Viktort, amitől még Eörsi Mátyás és Bolgár is hápogott.

Rászlalomozok az ATV-re. Gréczy Zsolt komolykodik benne. Arról, hogy mindenáron meg kell szabadulni Orbántól. Akinek puszta lététől is haldokolnak. Egyetlen remény élteti csak őket: Brüsszelben bíznak, kívülről, idegen országból megdöntik, eltüntetik majd Orbánt, hatalmával együtt! Azt is elismerték, hogy ezt a belső politikai munkát az ellenzéki pártoknak vagy a civil szervezeteknek kellene elvégezniük, de hát erre nem futja erejükből, mert Orbán mögött áll az ország lakosságának túlnyomó többsége. (Zárójelben kérdezem: ha ez így van, mi a bajuk a hazai demokrá­ciával?)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. július 14. 10:23
P.s.:A mai magyarországi ellenzék SOHA NEM ARRÓL BESZÉL, amit az általa használt szavak mondanak! Hanem sunyi módon mindig "mögöttes tartalma van" annak, amit mondani látszik. A fentiekben is ez áll fönn. Azaz: a kórházügy és a stadionépités csak ÜRÜGY! A LÉNYEG: DR.ORBÁNT BASZOGATNI LEHESSEN!!!
syphax
2019. július 14. 10:04
1.) Én megtiszteltetésnek veszem, ha Ön reagál arra amit irok, tehát szerénységemmel kapcsolatban a "nem illik" helyzet nem áll fönn. 2.) Viszont én NEM ÁLLITANÁM SZEMBE sem a sporttal sem a stadionépitéssel azt, hogy esetleg néhány kórházban: a.) rossz a betegszállitás; b.) régiek-ócskák a lépcsők; c.) vagy sokat kell várni egy vizsgálatra vagy műtéti beavatkozásra.....stb...stb.. Miért nem? Azért mert önkényesnek vélem a kórházak helyzetének KIRAGADÁSÁT abból a hiányosság-, megoldatlan problémahalmazból, ami kétségkívül létezik, van.. Mert akkor én is mondhatnám azt, hogy a KORMÁNYELLENES CIVIL SZERVEZETEK GARMADÁJÁNAK hazai-állami támogatását kellene megvonni--és nem a stadionépitésre forditott pénzeket, és azokat a kórház-, és egészségügyi javitásra használni. Igen, mert bár erről nem nagyon beszélnek, de például Magyarországon az állam jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, mint a Helsinki Bizottság, a Társaság a szabdságjogokért és hasonlók....Melyek mindegyike áskálódik a Fidesz és Orbán ellen, ellenpropagndát fejt ki a mai magyar kormány ellen nem kis részben KÖZPÉNZBŐL(!) és hasonlók.És ezt az ÁLLAM--igaz csak részben--de finanszirozza!!! Finanszirozza a saját ellenségeit, hogy médiatámogatásokról ne is beszéljünk olyan médiák esetében, melyek a jelenlegi Kormány és Dr.Orbán rendeszere ellen(!) dolgoznak. Miért nem EZEKTŐL VONJÁK meg a pénzügyi támogatást? És miért minndig csak a stadionépités jut az eszükbe azoknak, akiknek, akik folyton-folyvást csak a stadionépitésektől vonnák el a pénzt? Ugyan MI-ÉRT? Megmondom. Az ilyen nagyokosoknak az bassza a csőrüket, hogy nyilván tudják: a futball és a stadionok Dr.Orbán kedvenc ügye! És mert Orbánt annyira gyűlölik és ki nem állhatják, hogy már a nevének az említésére is skorbutot kapnak, hát ezért útálják--látszólag--a stadionépitéseket! Én így látom, és szerintem EZ A LÉNYEG és nem más! Tehát nekik sem a stadionokkal van a bajuk, hanem azzal, hogy Dr.Orbán kedveli a futballt. Ha mondjuk a Minisztrelenök szabadidejében nem a futballal foglalkozna legtöbbet, hanem, TESZEM AZT MÉHÉSZKEDNE, vagy POSTAGALAMBOKAT tenyésztene, akkor a MÉHÉSZKEDÉS-tőll vagy a GALAMBÁSZ-kodástól kéne "elvonni"--ugye--az oda---"természetesen" ugye fölöslegesen áramló töménytelen pénzt a rossz kórházhelyzet javitásásra. VÉGKONKLÚZIÓ: AZ ORBÁN FÓBIA AZ OKA A "DOLOGNAK"!!! A TÖBBI ÓHÉBER SÓDERDUMA; LAPOS MELLÉBESZÉLÉS!
syphax
2019. július 14. 05:04
"..csak egyet tud, gyűlölködni." Önmagában nem(!!!) "gyűlölködés" AZ, ha valaki a másik emberrel nem ért egyet, és ezt az egyet NEM értését szóváteszi. Attól függően "az" vagy "nem az", hogy HOGYAN és MI MÓDON TESZI SZÓVÁ!
makapaka2
2019. július 13. 20:37
Ez az ócska szivárványos katyvasz csak egyet tud, gyűlölködni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!