A halasztás a kormány kudarca

2019. július 02. 12:09

Láthatóan zavar van a kormányban a köznevelési törvány miatt.

2019. július 02. 12:09
MSZP
MTI-OS

„A kormánytöbbség elhalasztotta a köznevelési törvény módosításáról szóló végszavazást. Láthatóan zavar van a kormányban, illetve a kormányzó pártok frakcióiban a köznevelési törvény módosítása kapcsán. Az átgondolatlan és szakszerűtlen javaslatok egész sorát tartalmazó módosítás gyakorlatilag ellehetetlenítené az alternatív iskolák működését Magyarországon, köztük a nagy múltú Waldorf-iskolákat is. 

A végszavazás elhalasztása azt jelenti, hogy a kormány további módosítással vagy módosításokkal kíván élni, hiszen az eredetileg beterjesztett javaslatot nemcsak a parlamenti ellenzék támadta és ellenezte, hanem civil szervezetek tömege az oktatás szférájából és az oktatáson kívüli területekről is. Az elhalasztás kudarc a kormány számára, ugyanakkor lehetőséget teremt arra, hogy a nagy felháborodást kiváltó törvénymódosítás számos pontja módosuljon.”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IV. Fawkes
2019. július 02. 21:38
Mámmegin' megbukott a kórmány? :-)))
Da Vinci
2019. július 02. 17:36
MSZP maga a kudarc.
Magnólia
2019. július 02. 15:29
Ma kedd van, akkor ma is bukott a kormány.
balbako_
2019. július 02. 15:05
Hát, ha most nem mond le Orbán emiatt, akkor soha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!