Önmagukat intézik el a kirekesztés bajnokai

2019. július 15. 16:17

Úgy képzelik: csak abban hibáztak, hogy nem voltak elég erőszakosak.

2019. július 15. 16:17
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Világszerte megfigyelhető, hogy egyre arrogánsabbá válik a globalista baloldal, amely már a fizikai erőszaktól sem riad vissza. Ez az agressziófokozás kirívó módon nyilvánult meg legutóbb a Sea-Watch 3 kapitányának, Carola Racketének törvényellenes, hajókon és embereken kíméletlenül áttörő terrorattakjában. Az olasz parti őrség legénységének – és az állítólagos menekülteknek – az életét sodorta veszélybe az előtte álló vízi járműveknek hajtással.

De hát nem éppen ugyanez a fokozott agresszivitás nyilvánul meg a hazai ellenzék szélsőséges szereplésében? Az év végi országházi és a köztévé épületén belüli pankráció csak nyitány volt, ugyanezt a hisztérikus nyomvonalat követik azóta is.

Valóságos verseny dúl köztük, ki tudja nagyobb elánnal és hatékonysággal sértegetni, fenyegetni a kormánypártokat, illetve a radikális baloldallal egyet nem értő polgárokat. Az egyik csúcsteljesítmény kétségkívül Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő részéről az ország nem mellettük álló többségének a lepatkányozása volt. Alig volt kevésbé sértő több millió magyar állampolgárra nézve, amikor a családtámogatási konzultációs ívet miszlikbe marcangolta a parlamentben.

Iméntieket azért érdemes feleleveníteni, mert nyílegyenesen ezt a módszert követték azok az ellenzéki európai parlamenti (EP-) képviselők, akik bevallott, sőt büszkén vállalt utálatból nem szavazták meg Járóka Líviát az Európai Parlament alelnökének, sőt képesek voltak ellene kampányolni más országbeli képviselők között. Erre a minősíthetetlen, szélsőségesen kirekesztő, nemzetellenes, a parlamentarizmus szabályaival szöges ellentétben álló magatartásra még az sem lehet halovány mentség, ha azt hiszik: emiatt a suttyó morálnélküliség miatt jutottak be az EP-be.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. július 15. 22:58
gyurcsányné elfelejtette elmesélni, hogy egy gyilkos unokája!
Takita
2019. július 15. 22:22
Van egy régi magyar mondás: "Én akkor is úriember leszek, ha a másik nem az." Azért mert úriembernek lenni nem csak magatartás, hanem intelligencia kérdése is. A FIDESZ-KDNP koaliciós párt és szövetségesei úriemberként viselkedtek Brüsszelben. Maradjon ez így a jövőben is.
kola
2019. július 15. 21:04
Ki mint vet, úgy arat... remélem...
gallfec
2019. július 15. 19:44
Nagy hiba lenne ezt csak magyar jelenségnek tartani. Úgy látom, a kommentelők elkövetik ezt. Mondjuk geciségben élen járunk, a nyugat ezt a fajta komcsi árulást és kínlódó gerinctelenséget csak most tanulja. De úgy látom kellemes borzongást éreznek a felfedezése közben. Bűneiket az arcodba ordítani vádként... most tanulja a nyugat, de teccik neki, mert úgy látja, hogy működik De mi van, ha a nem politikus tömegek nyugaton nem hagyják elvágni a torkukat ? A tömegek ? Francia-némethonban vagy nemsokára leváltják a vezetőiket, vagy polgárháború..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!