Szotyori-Lázár a Fidesz szócsövévé vált

2019. július 29. 14:45

Az ellenzéki táborban vállalhatatlan a propaganda megosztása.

2019. július 29. 14:45
Lukácsi Katalin
Facebook

„Szomorúan látjuk, hogy a Szolnoki Többség Facebook oldala odáig süllyedt, hogy a NER egyik legvérmesebb propagandáját, az Origo-t osztja meg. dr. Szotyori-Lázár Zoltánnak, az oldal adminjának lehetnek vitái más ellenzéki szereplőkkel, de egy határon átlépett azzal, hogy a Fidesz szócsövévé vált.

Megkérjük a Demokratikus Koalíciót, a Magyar Szocialista Pártot és LMP - Lehet Más a Politikat, hogy határolódjanak Szotyori-Lázár Zoltántól, hiszen egy valódi ellenzéki sem azonosulhat azzal, hogy a Fideszt hívjuk segítségül ellenzéki vitáink tisztázásához. Az ellenzéki táborban meglátásunk szerint vállalhatatlan az a hozzáállás, hogy »az ellenségem ellensége a barátom«. Propagandát semmilyen körülmények között nem terjesztünk a lakosság körében!

Frissítés: Időközben eltávolították a posztot. Köszönjük az együttműködést és bízunk benne, hogy többet ilyen nem fordul elő!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. július 30. 00:35
Lukácsi Katalin feljelentget... Lukácsi Katalin a spicli. Vajon kitől tanulhatta?
nyugalom
2019. július 29. 21:34
Ez a liba heller-utód? Gyalázatos!
teljesenertelmetlen
2019. július 29. 21:19
Ugye ezek a véglények szoktak aggódni a sajtószabadságért és a véleményszabadságért? Meg a tolerancia. Meg a sokszínűség. Meg a faszom.
teljesenertelmetlen
2019. július 29. 21:16
Nincs ám itt kérem véleményterror! De ha olyan cikket osztasz meg, ami nekünk nem tetszik, akkor kinyírunk! Igazi virtigli vérkommunista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!