Nem, Gréta, nem te vagy a bolygó kapitánya

2019. július 30. 14:27

Ötévesen rákiáltottam egy felnőttre, aki eldobta a csikket: ő vállat vont, pedig őszintébb voltam, mint akármelyik grétás bejegyzés.

2019. július 30. 14:27
Klesch Dávid
Metszet

„Gyerekként imádtam a Bolygó kapitánya című rajzfilmsorozatot. Emlékszem, hogy olyan komolyan vettem a kapitány intelmét, miszerint a »Hatalom a tiétek!”«, hogy ötéves koromban rákiáltottam egy felnőtt férfire, amikor eldobta a cigarettacsikket. Persze ő csak vállat vont. Nem érdekelte a szellemes megjegyzésem, miszerint a Földünk nem hamutál...

...Pedig figyelmeztetésem őszintébb volt, mint bármelyik grétás bejegyzés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. július 30. 23:06
Milyen lesz? mint pl. klárika, timike, ágika, bangóné, dettike! Rosszabb, hiszen ki az a banda, aki, akik mögötte vannak? Pénzelik, tüzelik ezt az ostobát, mint nálunk trágárkát! Pénz, pénz, pénz, na de hol vannak a szülők?
zara
2019. július 30. 19:42
az egész profik által megszervezett érzelmi manipuláció.... gyerekeket kihasználni nagyon progressziv svédországba...
dyn gwyn
2019. július 30. 19:16
ebihal meztelencsuri tökösveréb vakmacska naposcsibe gréta
Harangláb
2019. július 30. 18:51
A szerző egy jó fej kiscsåvó lehetett, a Gréta meg megy előre, amíg ő nem lesz az angol királynő, az amerikai elnök, a påpa, és az ENSZ főtitkár egyben...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!