Nem fogdostam a 18 éves lányt

2019. július 28. 17:37

Megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amelyek a helyi értékrend alapját képezik.

2019. július 28. 17:37
Kenderesi Tamás
Facebook

„Sziasztok! Biztos vagyok benne, hogy mindenkiben rengeteg kérdés felmerült a koreai rendőrségi esetem kapcsán. A félreértések elkerülése végett szeretném megosztani, mi történt valójában.

Szombat éjszaka, egy szórakozóhelyen a mellékhelyiségből visszafelé haladva a táncparkett felé hozzáértem egy, a pultnál álló koreai táncoslány fenekéhez. Meg sem álltam mögötte, talán egyetlen meggondolatlan mozdulatot tettem, ami miatt az érintett lány komolyan megharagudott, és feljelentést tett ellenem. A tisztánlátás végett szeretném leszögezni, hogy nem tapogattam, nem fogdostam a tömegben a 18 éves lányt. Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig.

A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim, miszerint nem követtem el semmilyen súlyos vétséget. Azt viszont valóban meg kell értenem, hogy – minden szándékosság nélkül – megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.

A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék személyesen elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam. A szexuális zaklatás vádját viszont teljes mértékben visszautasítom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2019. július 29. 16:25
Tamás! Ha az én fenekemet is jól megmarkolászod, kifizetem a óvadékodat ;-)
skandar
2019. július 29. 14:06
Eltérő kultúra? Miért? Magyarországon szokás ismeretlen nők fenekét fogdosni? Ezzel a beképzelt fasszal még sok bajunk lesz!
12345
2019. július 29. 11:45
Ha ilyen erkölcsös a leányzó, akkor fel kéne rá tenni egy erényövet egy erős lakattal, hogy véletlenül se tudja megszexszuálni senki, élete végéig.. Bár ezzel a megélhetése is oda lenne, de nem baj, lehet, hogy még utcaseprőnek vagy wc tisztitónak megteszi..
Vádakat terelő Juhász 2.0
2019. július 29. 09:52
Tomika az a szerencséd, hogy nem valamelyik arab országban jött rád a kangörcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!