Rendben van ez így?

2019. július 25. 20:49

Szerintünk nagyon nem.

2019. július 25. 20:49
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Miközben a tanárok 100-200 ezres fizetésért dolgoznak – erejükön felül teljesítve, végtelen elhivatottsággal –, addig a miniszterelnök veje, Tiborcz István tavaly havonta 2,4 milliárd forintot keresett, a kormányfő barát-gázszerelő-oligarchája pedig 23 milliárdot vitt haza minden egyes hónapban.

Rendben van ez így? Szerintünk nagyon nem. A változás mindig a nagyvárosokban kezdődik: októbertől Budapest újra szabad metropolisz lesz, bevezetem a Tiborcz-adót (amelynek összegét bérlakásokra fordítjuk) és megbecsüljük a tudást (létrehozva a Budapesti Tudományos Akadémiát).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2019. július 26. 22:07
seggfej ez? szerintem nagyonis!
Bűbájos Küsmödy
2019. július 26. 20:49
Nagyon nincs rendben kisöreg, hogy még nem rohansz hanyatt-homlok hazafelé, pedig anyuci már megágyazott, kiterítette az ágyra a tiszta pizsamádat, és a párnára ültette a plüssmacit! (Mars haza, hálátlan, csúnya kisfiú!!!)
Agnieszka
2019. július 26. 16:47
Reggeltől estig olyan témákkal kampányol, amelyek nem a főpolgármester illetékességébe tartoznak. L. még a parlamenti választások napján Áderhez intézett ultimátumát. Ennyire komoly ember ez. tipikus táskahordozó ,ezzel kezdte, most is ott tart.
Agnieszka
2019. július 26. 16:44
Van ennek a karigerinek fogalma, hogy milyen módon és ki vethet ki adót? Akadémiát meg alapíthat ,de miből finanszírozza? A BKV veszteségéből, amit a kormány fizet mindig ki. Az meg egy süket duma, hogy Budapesten termelik a GDP "X" százalékát. Ezt részben könyvelési trükökkel is ki lehet mutatni., másrészt Budapesten elég sokan termelnek a környező településekről bejárók közül is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!