Fesztiválok politikai felhanggal

2019. július 08. 13:44

Molnár Áron valójában egy politikai aktivista, s mint ilyen, a balliberális média egyik futtatott kedvence.

2019. július 08. 13:44
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Magyar Nemzet

„Ám az ellenzéki média mindenütt ugyanattól a szalagcímtől volt hangos: az egyik fellépő a politika miatt lemondta a szereplést. Vajon ki lehet az? – gondolkodhatott el sok külső, felületes szemlélő, aki nem volt ott az eseményen. Vajon a Guns N’ Roses egykori gitárosa, Slash döntött úgy, hogy zenekarával távol marad? Vagy a maszkos metálbanda, a Slipknot gondolta meg magát? Esetleg a szintén kemény, de rapzenében utazó Cypress Hill mondta azt, hogy köszöni szépen, de ebből nem kér? Tán a nemzetközi sztár-DJ-k egyike; Robin Schulz, Martin Solveig vagy Lost Frequencies hirdetett bojkottot?

Sokan rá sem kattintanak egy hírre, de a látványos, hangzatos cím megmarad a fejükben. Nagyon jól tudja ezt a baloldal; a hangulatkeltés, a kútmérgezés régóta bevett módszer, mára pedig a nettó álhírekig sikerült ezt fokozni. Ugyanis egyetlen koncert sem maradt el. Mindössze annyi történt, hogy egy nappali programhelyszínen, az egyik sátorban rendezett pódium- és kerekasztal-beszélgetések egyik résztvevője, egy állítólagos rapper, bizonyos NoÁr mondta le nagy dérrel-dúrral a részvételt.

No de miért mondta le, és egyáltalán, ki is ő?

Az utóbbi kérdésre viszonylag egyszerű a válasz: senki. Egy Molnár Áron nevű színész (egyetlen filmje, sorozata vagy darabja sem jut eszembe, de bizonyára az én hibám), aki önmagát rappernek nevezi, valójában egy politikai aktivista, s mint ilyen, a balliberális média egyik futtatott kedvence. A rappelés nála nagyjából a tüntetésekre korlátozódik; koncertjei, fellépései nemigen vannak, bizonyára nem véletlenül. Facebook-oldalát összesen 13 ezren kedvelik, Instagramon 3500 körüli követője van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!