Kérés a sajtóhoz

2019. július 30. 10:14

Tegyék lehetővé, hogy a civil társadalom egy-egy meghívott vendége beszélhessenek a társadalmat foglalkoztató kérdésekről.

2019. július 30. 10:14
Honfoglalás 2000 Egyesület
MTI-OS

„Bevett gyakorlat, hogy a választások előtt a politikusok – a sajtó közreműködésével – gyakran emlegetik, hogy ők az emberek, a választók felkent képviselői, s kérik a polgárok szavazatait. Ugyanakkor, a választóknak nincs, vagy alig van lehetőségük (legfeljebb az utcán, ha megszólítják őket), hogy kifejthessék véleményüket az őket érintő egy-egy kérdéssel kapcsolatban.

Ezért, az Egyesület kéri a t. Sajtót: tegyék lehetővé, hogy a civil társadalom (egyesület) egy-egy meghívott vendége (esetleg egyszerre többen) beszélhessenek a társadalmat foglalkoztató gazdasági, szociális, politikai, kulturális stb. kérdésekről. Végül is: a választások rólunk szólnak – ezt papolják a politikusok – ám lehetőséget nem kapunk a megszólalásra. Tisztelettel kérjük a Sajtót: ne hagyják figyelmen kívül jogos igényünket, szervezzenek (kerek)asztal beszélgetéseket, vitákat az érintettek részvételével.

Honfoglalás 2000 Egyesület, Szilvásy György elnök – Pannonpuli.hu – Magyarország a Magyaroké Mozgalom”

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2019. július 31. 06:49
Kérés a hvg-hoz:-)))))) Ne közöljön olyan hírt, amiben semmit nem bizonyít: Olvasójuk, aki névtelenséget kér, küldött egy fotót nekik, amint OV már másodszor fapadossal utazik:-) a képet nem áll módjukban közölni:-)))))) Ez ám az igényes, független, jó tollú újságírás:-))))))))))))
uwotm8
2019. július 30. 22:28
Remélem kapnak "teret", hadd röhögjünk!
BandiMandi
2019. július 30. 18:56
Ez már fájt.
IV. Fawkes
2019. július 30. 18:01
Tessék újraalapítani a Hazafias Népfrontot, és jelöltetni magukat. Akkor a fórumokon részt lehet venni bemutatkozni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!