Törökország
ÉLŐ
Grúzia

Fel a fejjel, Kárpátalja!

2019. július 23. 09:45

A vádaskodás, veszekedés nem old meg semmit, előre kell néznünk.

2019. július 23. 09:45
Bocskor Andrea
Facebook

„Először is szeretném megköszönni mindenkinek, aki a megfélemlítések, trükkök, csalások és megkísértések ellenére felelősségteljesen a magyar képviselő-jelöltekre adta le a szavazatát! Ez azt mutatja, hogy nagyon sokan vagyunk, akiknek nem közömbös Kárpátalja és a magyar közösség jövője! Sajnos most ez nem volt elegendő... ????hiszen egy eleve nehezített pályán indultak rajtnak a magyar jelöltek, egyik körzetben sem érte el a magyarok aránya még a 40%-ot sem! És mégis nekifutottak! Hittel, reménnyel, óriási belefektetett munkával. Ezért szerintem köszönet jár a képviselő-jelölteknek és annak a kampány-csapatnak, mely éjt nappallá téve dolgozott, hogy elhárítsa a támadásokat, megoldja a felmerülő problémákat és elérje a szavazópolgárokat!

Tudom, hogy sokan dühösek és csalódottak, én is az vagyok! Elsősorban azokra, akik akadályt gördítettek folyamatosan a magyar képviselet elé. De most ez nem oldja meg a helyzetet! A vádaskodás, veszekedés nem old meg semmit, Előre kell néznünk és tanulva a történtekből, még inkább össze kell zárnia a magyar közösségnek!

Fel a fejjel! Egy csatát elvesztettünk, de a harcot nem adjuk fel!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. július 23. 14:09
Fel a fejjel! Egy csatát elvesztettünk, de a harcot nem adjuk fel!” Úgy legyen!
AZSU
2019. július 23. 12:34
Kárpátalja a kárpátaljai magyarok földje. Nem ukrán. Az anyaországa Magyarország. Ők tudják, ki az, aki igazán és valósan törődik velük, de a harcot nekik kell megvívni ! Nekik kell tudni, mit akarnak szülőföldjükkel. Le kell rázni trianon átkát.
Agnieszka
2019. július 23. 12:34
"sokan dühösek és csalódottak, én is az vagyok! Elsősorban azokra, akik akadályt gördítettek folyamatosan a magyar képviselet elé." Azért azt is elemezni kellene, hogy a magyarok ilyen arányban mentek el szavazni. Abszolút számokban és az "ukránokhoz" képest arányaiban. Ahol közel 40% a magyar választók arány, ott 2-3 szor annyi magyarnak kell elmenni mint ukránnak. Mintha azt olvastam volna, hogy Kárpátalján a részvétel 28% volt. A magyarok részéről kellett volna 75% részvétel. Akkor az akdály gördítés sokkal nehezebb lett volna.
ráadás-éve
2019. július 23. 12:07
Tessék panaszt tenni Zelenszkíjnél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!