Orbán lemond-e?

2019. június 02. 09:51

Orbán Viktor, Tarlós István, Pintér Sándor mikor nyújtja be a lemondását a dunai sétahajózás tömegszerencsétlenségbe torkolló, totális szervezetlensége miatt, a megingott bizalom helyreállítására?

2019. június 02. 09:51
Marnitz István
Népszava

„Minden hasonlat sántít, de most képzeljük el egy pillanatra, Magyarországon ki és mikor fog több tucat dél-koreai és két magyar szörnyű halála miatt távozni, felelősséget vállalni, börtönbe vonulni.

Orbán Viktor, Tarlós István, Pintér Sándor mikor nyújtja be a lemondását a dunai sétahajózás tömegszerencsétlenségbe torkolló, totális szervezetlensége miatt, a megingott bizalom helyreállítására? Nem, nálunk ilyenkor sem inog meg semmi. Pedig, amiként Csong Hongvonra, talán a Kárpát-medence Géniuszára is, legalább eme egy emberi döntése miatt, rokonszenvvel tekintene az utókor.

Napestig sorolhatnám a külföldi példákat, amikor egy kormány egy esemény miatt felelősséget vállalva feláll. Itt van Ausztria is, ahol a minap azért távozott a teljes kabinet, mert egy koalíciós politikus részegen Orbán Viktoréhoz hasonló médiaudvartartást álmodott magának. Amiről értesülvén a magyar kormány mit üzen? Azt, hogy lám, milyen kívánatosak a hazai sajtóviszonyok.

Hát igen, mi nagyon mások vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 315 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2019. június 03. 15:15
Micsoda szellemi óriások dolgoznak a népszavánál te jó ég!!!
tölgypajzsos
2019. június 03. 14:24
hahahahaha! mi van...???!!! :D :D sírva röhögök ezen a cikken, ez egy újságíró? ( és nincs szabad sajtó Mo-on....)
Szerintem
2019. június 03. 10:46
Persze hogy lemond, sőt már a választók is lemondtak rólatok. Reménytelenek vagytok
ellenforradalmár
2019. június 03. 08:54
Gyurcsány lemondott 2006 után?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!