Tiborcz István a Balatonra menekül

2019. június 28. 10:59

A miniszterelnök veje már készül a megválasztásomra.

2019. június 28. 10:59
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Tiborcz István a Balatonra menekül. Úgy tűnik, a miniszterelnök veje már készül a megválasztásomra és a nevére vett Tiborcz-adó bevezetésére, legújabb luxusingatlanját már a Balatonon vette. Készülhet is, be fogom vezetni a Tiborcz-adót, az ebből befolyó összeget pedig a budapestiek lakhatási problémáinak megoldására fordítom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2019. június 30. 12:40
Azt a lovat ütik, amelyik húz! Ha nem lennének a tiborczok, a mészárosok, hol tartana a magyar gazdaság, a magyar innováció, a versenyképesség? Magyarország nincs abban a helyzetben, hogy ilyen géniuszokról lemondjon, pusztán csak azért, mert a miniszterelnök barátja ill. veje némelyik.
tevevanegypupu
2019. június 30. 11:55
És ki az a megveszekedett hülye, aki ennek a szintén megveszekedettnek elhiszi, hogy be tud vezetni ilyen adót?? Ennyire még Budapesten sem lehetnek hülyék az emberek, hogy Karácsony-Rákosinak ezt elhigyjék.Gondolom persze Gyurcsánnyal, aki legalább egy tucatszor tökön rúgta és megalázta és hülyének nézve átverte, na rá nem haragszik, Gyurcsány vagyona rendben van..
Vakfolt
2019. június 29. 17:19
Ez így mondták neki, hogy tolja, vagy egyedül is éppen ennyire hülye?
TAVIROZSA
2019. június 29. 13:32
"...Készülhet is, be fogom vezetni a Tiborcz-adót, az ebből befolyó összeget pedig a budapestiek lakhatási problémáinak megoldására fordítom.” ---------------- Ez a sz..jankó még csak idézőjelbe sem teszi a Tiborcz nevet, perelni-perelni !! Kit is ért a "budapestiek" alatt, azért sokan ne reménykedjenek !?! :D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!