A roncsderbi folytatódik

2019. június 27. 14:54

Az elmúlt hetek fővárosi ellenzéki történései nem szóltak másról, mint hogy Gyurcsány Ferenc,a baloldal roncspártjai­nak támogatóit maga alá terelje.

2019. június 27. 14:54
Baranyai Gábor
Magyar Nemzet

„Ne legyenek kétségeink, az elmúlt hetek fővárosi ellenzéki történései nem szóltak másról, mint arról, hogy Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke ármánnyal, képmutatással, kommunikációs trükkök, taktikai lépések sorával, az európai parlamenti választás kampányának folytatásaként a baloldal roncspártjai­nak támogatóit maga alá terelje. Az utóbbi időben női szoknyák mögé bújó egykori szocialista kormányfő nem másra törekszik, mint további polgármesterjelöltségeket szerezni az ellenzék vezető erejének szerepére törő DK-nak, attól függetlenül, hogy Karácsony vagy Kálmán Olga nyeri-e az előválasztási purparlét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2019. június 27. 20:37
Kedves olvasóink, önök a Szabad Nép vezércikkét olvashatták a gonosz ellenről, akik a Pártra akarnak támadni!!
Kundi
2019. június 27. 15:55
Aki imád szerepelni annak az ajtónálló szerepe is megfelel.
Tidal_wave
2019. június 27. 15:53
MSZP: Irány a pöcegödör! (másképpen: DK).
Kegyes urunk Karolus
2019. június 27. 15:05
Végre egy jó hír, akkor a további vidulás garantálva lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!