Magyarországon lakhatási válság van

2019. május 10. 08:02

A miniszterelnök nem rázhatja le a bajba jutott családokat annyival, hogy “kitartást” és “további (!) minden jót”.

2019. május 10. 08:02
Szél Bernadett
Facebook

„Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Ön korábban azt nyilatkozta egy rádióinterjúban, hogy a családvédelmi nemzeti konzultáción a legnagyobb támogatottságot a gyermekek biztonságára vonatkozó állami kötelezettség kérdése kapta. Azt is mondta, hogy a gyermekvédelem “szívkérdés”, és “a magyar emberek szeretik a gyerekeket, és mindennél fontosabbnak tartják az ő biztonságukat’.

Ehhez képest egy kilakoltatás küszöbén álló 9 gyermekes családanya Önhöz intézett levelére azt a választ írta, hogy “Őszintén sajnáljuk, hogy a tájékoztatáson túl nem lehettünk a segítségükre. Helyzetüket átérezve, ezúton kívánunk Önöknek Miniszterelnök úr nevében kitartást és további minden jót!”

Így kezdődik az az írásbeli kérdés, amit Hadházy Ákos kollégámmal nyújtottunk be a miniszterelnöknek.

És ez csak az első lépés, amit a bajba jutott család és családok érdekében teszünk.

Magyarországon lakhatási válság van. Rengeteg család érintett.

A kormánynak igenis felelőssége és feladata a lakhatási válság megoldása. A miniszterelnök nem rázhatja le a bajba jutott családokat annyival, hogy »kitartást« és »további (!) minden jót«.

Mi tesszük a dolgunkat és sok mindenkit fogunk emlékeztetni arra, mi is a feladata. Folytatás következik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2019. május 11. 22:31
Ez a buta liba ( is!) miért nem gondolja át, hogy homlokegyenest az ellenkezőjét állítja, mint amit egy-két nappal ezelőtt? Ha magyarok százezrei mennek el az országból, akkor mitől lenne lakhatási válság? A lakások is elmennek? Egyre kevesebb a lakás?
IV. Fawkes
2019. május 11. 05:56
És mégis mi lenne a megoldás drága Detti? Rekvirálás, mint Szamuelyék idején?
írmag
2019. május 10. 20:38
Érdekes elképzeléseid vannak a miniszterelnök tevékenységéről. Minden héten felveszel egy problémát, mások nem-megoldásaiból. Mire jó ez? Megdolgozol a mértéktelenül kapott tiszteletdíjadért?
Akitlosz
2019. május 10. 17:58
Az nem lehet, hogy akit érdekel, hogy miket írogat Szél Bernadett a fészbukkon ő a fészbukkra megy és ott elolvassa? Az újságírás legalja, hogy a fészbukkról szerzi be a Mandiner a "cikkeit".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!