Miként lettem minden idők legelutasítottabb közszereplője Magyarországon?

2019. május 07. 11:15

Elkészítettem a folyamatanalízist.

2019. május 07. 11:15
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Elkészítettem a folyamatanalízist arról, hogy miként lettem minden idők legelutasítottabb közszereplője Magyarországon. Egy hideg téli napon kezdődött, amikor Karácsony Gergely szénné égett a HírTV-ben: Puzsér két százalék mínusz. Ezután trágár hangnemben beszéltem az országosan közkedvelt Závecz Tiborról: Puzsér három százalék mínusz. Aztán kirobbant a parkolási botrány Zuglóban, Karácsony Gergelyről pedig kiderült, hogy nemcsak alkalmatlan, hanem gyáva és megalkuvó – a közvélemény gyorsan és keményen ítélt: Puzsér két százalék mínusz.

Szerencsétlenségemre patkányok árasztották el Budapestet, mert Tarlós István felbontotta az addig jól teljesítő cég szerződését, hogy egy NER-közeli konzorciumot vegyen fel a helyére – a patkányok örültek, én nem: Puzsér két százalék mínusz. Aztán az is nyilvánossá vált, hogy a szocialisták több kerületben és a parkoltatáson kívül számos egyéb ügyben is együttműködnek a Fidesszel: az LMP küszöb alá zuhant, a Jobbik százezer szavazót vesztett. Később kiderült, hogy a Fidesz és a Mi Hazánk mellett az MSZP is kedvezményesen plakátkampányol – a közvélemény válasza lesújtó volt: az LMP tovább gyengült, a Jobbik támogatottsága már alig haladta meg a tíz százalékot. A parkolási ügy tovább gyűrűzött, újabb csontvázak kerültek elő a parkolóautomatákból, Tarlós mindent Karácsonyra kent, Karácsony a Fideszre és az MSZP-re – több se kellett: Puzsér három százalék mínusz. Közben Karácsony Gergely megszegte a december huszadikán kötött megállapodásunkat, és bejelentette, hogy a Fidesz leváltásához nincs szükség teljes ellenzéki együttműködésre Budapesten – ekkor lettem a legnépszerűtlenebb közszereplő valaha, hisz a közvéleménykutató cégek felmérései szerint az ellenzéki szavazók teljes együttműködést akarnak.

Rettegve várom Závecz Tibor közvetkező mérését, hisz arra már Bangóné Borbély Ildikó patkányozása is hatással lesz. Nyilvánvaló, hogy e mérés szerint az LMP és a Jobbik egyaránt a bejutási küszöb alá bukik, az én népszerűségem pedig átcsúszik negatív tartományba, vagyis Szlovákiában és Ukrajnában is népszerűtlenebb leszek, mint a hétfejű, kilencszarvú tengeri Fenevad nyergében portyázó Sátán. Arra is fel vagyok készülve, hogy ha még néhány korrupciós ügy napvilágot lát Karácsony Gergelyről, már Romániában és Szerbiában is tíz százalékkal népszerűbb lesz nálam a gyermekbénulás. Mekkora szerencse, hogy ilyen nagyszerű intézetek őrködnek a demokráciánk felett, különben októberig nem is szembesülnék azzal, hogy a hazudozás meg a lopás kívánatosabb a magyarok szemében, mint a belélegezhető levegő és az emberre szabott környezet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Speer
2019. május 09. 05:17
Egy nagyhangú ló@zar vagy, nem pedig a legek legje... :)
néhai Ch.Pilot
2019. május 07. 18:55
Azért, amilyen vagy, kedves beteg szarér'-hugyér' Puzsér, az értékrendnélküliség érdemes művésze! Csak azért, amilyen vagy! Lehet valaki baloldali, akár kommunista - van egy tábora. Lehet valaki jobboldali, akár nacionalista - van egy tábora. Az értékrend nélküliség, ami miatt a legelutasítottabb lesz valaki. Amikor ide is nyal, oda is nyal, ide is rúg, oda is rúg. Ennyi.
IV. Fawkes
2019. május 07. 18:12
Ha nem úgy kezdődik, hogy megfogantál, el se olvasom Lóbelt. Amúgy meg egy önjelölt lófaszjancsi vagy te, nem közszereplő.
Tatulus
2019. május 07. 18:00
Robi! Vicces gyerek vagy, de szerintem a Nagykállóiakon kívül nem nagyon fognak rád szavazni! A Nyugalom Házában jól ellennél!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!