Az elmúlt években sok vitám volt a 444 nevű véleményerőddel

2019. május 03. 09:39

Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy jobb napjain a 444 nívós, körültekintő és mértékadó tud lenni.

2019. május 03. 09:39
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Az elmúlt években sok vitám volt a 444 nevű véleményerőddel – sokszor éreztem úgy, hogy néhány szerkesztő személyes ellenszenve vagy ideológiai elfogultsága finoman szólva kikezdi a szakmai sztenderdeket. A fölényes nagyvonalúság, mellyel nem veszik tudomásul a valóság jelentős részét, Uj Péter 444-ét rosszabb napjain nem nagyon különbözteti meg G. Fodor Gábor 888-ától. Tagadhatatlan ugyanakkor, hogy jobb napjain a 444 nívós, körültekintő és mértékadó tud lenni. Plankó Gergő például kétségtelenül újságíróként működik – ilyesmit a kormánymédiában nagyítóval sem találni.

Aki pedig kimagaslik a szerkesztőségből, az az MSZP-Fidesz parkolási panama leleplezője, Ács Dániel. Hősünket nem zavarta, hogy a szálak felfejtése során a balliberális szalonok örökzöld messiását, minden szenteste fényét és Budapest vőlegényét, Karácsony Gergelyt is leleplezi. Az sem zavarta, hogy előbb uniós, aztán meg önkormányzati választások lesznek, ezek az írások pedig cseppet sem segítik az MSZP és a DK terveit. Ács Dániel azt tette, amit minden újságírónak tennie kellene: volt egy ügye, és annak tényeit attól függetlenül feltárta, hogy mit talál. Nem spekulált, nem ravaszkodott: újságíróként működött – s még nagyobb szó, hogy a szerkesztőség beállt mögé. Olyan csoda ez, amilyen az elmúlt harminc és az elmúlt százharminc évben alig esett meg Magyarországon. Tisztelet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2019. május 04. 09:58
Dögunalom a ripacskodásod. Csak a nagyon hülyék veszik be, hogy összevesztél a haveri köröddel. :)
ThunderDan
2019. május 04. 00:29
Puzsér tényleg gondoskodik a szórakoztatásunkról. :)))) https://hvg.hu/itthon/20190502_Szektas_Gyurcsanyfanatikus__Puzser_listazta_kikkel_nem_hajlando_egyuttmukodni "Puzsér számára elfogadhatatlan: I. Naszályi Márta /Párbeszéd/ – Gyűlölködő, agresszív, arrogáns és összeférhetetlen balliberális rettegő." És így tovább... :)))))))))))))
johnantonyfrusciante
2019. május 04. 00:17
Olyanok mint Kurt Cobain volt. Neki is voltak jobb meg rosszabb napjai.
Rasdi
2019. május 03. 20:03
Dícséri azt, aki fogást talált a potenciális ellenfelén. Ügyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!