Berlin: rendőrállam, vagy késelések?

2019. május 03. 22:38

Ez az, amiből az épeszű magyar ember nem kér!

2019. május 03. 22:38
Nagy Árpád
Magyar Nemzet

„Egyik – sikeresnek tartott – projekt, hogy a Lichtenberg és Zoologischer Garten állomások közötti szakaszon betiltották a kések (fegyverek) birtoklását, ezért ott a hatóságok minden indok nélkül is átkutathatták a szatyrokat és hátizsákokat.

Márpedig, ha ez az eddigi egyetlen működő modell, akkor nem sok választása lehet a békés berlini polgároknak. Vagy elviselik, hogy lépten-nyomon táskákat, szatyrokat, hátizsákokat ellenőriz majd a rendőrség (ezt hívják rendőrállamnak?), vagy együtt élnek a késelőkkel, elviselik(?) a késeléseket.

Ez az, amiből az épeszű magyar ember nem kér!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
terra
2019. május 04. 12:23
Ha vicces akarnék lenni azt mondanám Rejtő után szabadon, hogy nem lehet minden pofon mellé forgalmi rendőrt állítani. A helyzet azonban egyáltalán nem vicces. Berlin és még jó néhány nyugat-európai nagyváros eljutott odáig, hogy normális rendfenntartással már kezelhetetlen helyzet állt elő a bevándorlók tömegei miatt. Ebben a helyzetben már csak két rossz megoldás lehetséges: rendőrállami szintű rendfenntartás vagy egyes városrészek teljes átengedése a bevándorlóknak és a törvényen kívüli állapotok elfogadása.
Káder János
2019. május 04. 12:12
Egy Adolf Hitler kellene már ide , de sürgősen .
Korrupt Kornél
2019. május 04. 10:26
és ezt akarják még növelni a libikkel. Nekünk éppen elég annyi. amennyi van.
Pierre
2019. május 04. 10:11
Magyarorszagon ketszer annyi a szandekos emberoles evente a lakossagszam aranyaban, mint Nemetorszagban. (Mo.: 19,1/millio, No.: 9,1/millio)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!