Orbán egy gyáva

2019. május 10. 20:53

Miniszterelnök Úr! Hová tűnt Önből a magyar virtus?

2019. május 10. 20:53
MSZP
MTI-OS

„Frans Timmermans vállalja a nyilvános vitát Orbán Viktorral, az Európa-ellenes újfasiszták, populisták és nacionalisták zászlóvivőjével. Úgy látszik azonban, hogy Orbán egy gyáva, O1GY.  Bár előszeretettel foglalkozik Frans Timmermans személyével, Orbán most sajtófőnöke mögé bújva azt üzente, hogy nem vitázik.

Miniszterelnök Úr! Hová tűnt önből a magyar virtus? Legyen végre férfi és álljon ki, ha annyira nagy legénynek hiszi magát! Vagy inkább arról van szó, hogy egy nyilvános vitán nem hazudozhat összevissza?”

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2019. május 13. 09:47
A hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy miért nem! - Nem tartoznak egy súlycsoportban. - hazug emberrel nem szabad vitázni - ő vitázzon azzal, akivel versenyben áll - egy ország miniszterelnöke ugyan miről vitatkozhatna egy frakcióvezetővel
Vakfolt
2019. május 13. 08:31
Mindig azt hiszem, hogy nincsen lejjebb, aztán a komcsik megmutatják, hogy de. Nyugi fiúk, még 12-t kell aludni, aztán nyalogathatjátok a sebeiteket csendben.
kitiltott
2019. május 12. 21:12
Ki az a timmermans..mi köze van Magyarországhoz a magyar néphez?
Mankó
2019. május 12. 18:07
Lassan de biztossan csúszol le a béka segge alá a szemét modoroddal. Egy senki vagy és maradsz is. Ember a pártjához legjobban illik de te még egy lapáttal rá is játszól. Nem előnyükre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!