Habony és Orbán együtt repült Amerikába?

2019. május 14. 12:47

Szeretnénk tudni, hogy járt-e bármikor a magyar kormány vagy a kormányfő megbízásából Habony az amerikai követségen?

2019. május 14. 12:47
Magyar Liberális Párt
MTI-OS

„Sajtóhírek szerint Orbán Viktor kormányfővel egy időben Habony Árpád informális kormánytanácsadó is Washingtonba látogatott. A Magyar Liberális Párt szeretné megtudni, hogy vajon Habony is az elnöki géppel repült-e Amerikába? Szeretnénk megtudni, hogy kik kísérték pontosan a magyar kormányfőt, kik voltak a tárgyalódelegációban és milyen céllal utaztak a miniszterelnökkel? Ezért ki fogjuk kérni az elnöki gép utaslistáját is.

Sajtóinformációk szerint Habony Árpád nemcsak a tengerentúlon, de itthon is ügyködik a magyar-amerikai kapcsolatok építésén. Többször járhatott az amerikai nagykövetségen, hogy Orbán Viktor és David Cornstein között közvetítsen. Szeretnénk tudni, hogy járt-e bármikor a magyar kormány vagy a kormányfő megbízásából Habony az amerikai követségen? Ha járt, akkor milyen célból, kinek az érdekében, és miről egyeztetett pontosan? Ebben a kérdésben is közadat-igénylést indítunk.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar kormányfőnek egy jogerősen elítélt, kétes hátterű tanácsadója van, aki befolyást gyakorolhat hazánk külpolitikájára is.”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. május 15. 11:41
Toth berci, marki utazasai nem erdeklik?
puszika
2019. május 14. 20:55
Köcsögök! Amúgy mit szóltok CZEGLÉDIHEZ? A miniszterelnök azt visz magával akit akar, ha egyáltalán igaz a hír! Volt már ilyen repülőgépes leégésetek!!!!
sgt.ELIAS
2019. május 14. 20:22
" 2015 áprilisában kérdésre Orbán Viktor miniszterelnök azt válaszolta, nem ismeri Habonyt, ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel pedig forduljanak a népesség-nyilvántartóhoz." :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Geci a gecit nem ismeri ...
Peter8811
2019. május 14. 19:50
"Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a magyar kormányfőnek egy jogerősen elítélt, kétes hátterű tanácsadója van, aki befolyást gyakorolhat hazánk külpolitikájára is.” Göncz Árpi bácsi is el volt ítélve jogerősen, mégis meg választottátok köztársasági elnöknek, amikor a ti szüleitek ítélték el őt életfogytiglanra. A Jobb oldali politikusokat egyenként fogjuk levadászni, mondta Tasnádi Péter 2002-ben az ATV műsorvezetőjeként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!