Újra engedélyeznék a vízi gyilkosok száguldását a Balatonon

2019. május 12. 08:45

Mivel Heller Ágnessel Almádiból Fűzfő felé rendszeresen elúszunk mintegy másfél kilométert, ez idén már életveszélyes vállalkozás lesz.

2019. május 12. 08:45
Ludassy Mária
Facebook

„Aláírtam egy petíciót, melyben személyes érintettségem vitathatatlan: a jetski gyártók és az idegenforgalom érdekeire hivatkozva újra engedélyeznék – a sok súlyos, sőt halálos baleset miatt betiltott – vízi gyilkosok száguldását a Balatonon Mivel Heller Ágnessel Almádiból Fűzfő felé rendszeresen elúszunk mintegy másfél kilométert, ez idén már életveszélyes vállalkozás lesz. Persze valamiben meg kell halni…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2019. július 20. 06:14
A jóslat beteljesedett.....csak jetski nélkül..............
gin74tonic
2019. május 13. 22:32
Ezeket mar a kannibal is kitolna a tanyer szelere.... na de: tipikus bolsi dolog: felvellalni egy minden epeszu ember altal tamogatott temat es annak fenyeben sutkerezni mint az igazsag bajnoka... Lattunk mar ilyet es meg lesz is.
Aerion
2019. május 13. 16:10
Basszus, én is ellenzem ezt a jetski dolgot, de ezek után egy bizonyos szakaszon támogatom, sőt, kötelezővé tenném!
NotaBene
2019. május 13. 12:43
"Almádiból Fűzfő felé rendszeresen elúszunk mintegy másfél kilométert" Ez már túl van a bólyákon? Szabad ott úszni? Vitorlások nem közelekdnek azon a másfél kilométeren? (Nem a jetski engedélyeréséről beszélek, hanem a tipikus liberális mentalitásról: másnak mindent tiltson meg a törvény, hogy nekem ne kell betartani a szabályokat)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!