Le kell mondania tisztségeiről a kilakoltatandó rákos betegen élcelődő fideszes politikusnak

2019. május 22. 12:14

Magyarországon évente mintegy százezer pácienssel közlik a szomorú hírt az orvosok: a diagnózis daganat.

2019. május 22. 12:14
Jobbik
MTI-OS

„A Jobbik megdöbbenve értesült arról, hogy a pécsi végstádiumos rákos beteg kilakoltatásáról szóló sajtóhírt Barcs város, magát kereszténydemokratának nevező alpolgármestere, a civilben temetkezési vállalkozóként tevékenykedő Szalai Balázs a legaljasabb cinizmussal így kommentálta a legnagyobb közösségi oldalon: »szenvedünk, szenvedgetünk?????«

Magyarországon évente mintegy százezer pácienssel közlik a szomorú hírt az orvosok: a diagnózis daganat. Az éves halálozások csaknem negyedéért a magyar családok és embertársaink sokaságának végzetes tragédiát jelentő kór a felelős. Egy ilyen végstádiumban lévő beteg kilakoltatása, hajléktalánná tétele az embertelenség netovábbja, az erről szóló tudósításhoz pedig a fent idézett észrevételt fűzni maga a legsötétebb gonoszság. De mit várjunk attól a kormánytól, mely saját jelentésében ismeri el, hogy évente 24 ezer ember hal meg az egészségügyből kilopott pénz miatt, s ez ellen az égvilágon semmit sem tesz.”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2019. május 23. 08:50
Tipikus Mandiner. Egyetlen oldalon 4(!) Fidesz hirdetés, de a Jobbik közlemény lájk gombja persze nem működik.
zakar zoltán béla
2019. május 22. 18:31
Jakabénák? Rikolt a szarka, hol az aranygyűrűm?
barany
2019. május 22. 17:49
Vesztét érzi ez az ocsmány banda, és hazudik, mint a vízfolyás. De ez sem fog segíteni rajtuk.
balbako_
2019. május 22. 16:01
Nem tudok hinni a Jobbiknak. Túl sokat hazudoztak már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!