Nem. Hiszitek. El.

2019. május 22. 21:53

Tegye fel a kezét, aki visszasírja azokat az időket, amikor a krumplileves még krumplileves volt, a Calvin Klein pedig jó csajokkal reklámozta a bugyikat, és izmos fiúkkal az alsónasztrókat.

2019. május 22. 21:53
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Nem. Hiszitek. El.
Pedig igaz.
A Calvin Klein csinált egy reklámot, amiben a főszereplő csaj egy vele azonos nemű robottal csókolózik. Nagyon penge, nagyon trendi, ugye?
A céljuk a különböző genderek és szexuális orientációk nagyszerűségének érzékeltetése. Vagy mi a szösz.
A bibi csak az volt, hogy a filmben szereplő modell heteroszexuális. És ezen az LMBTQ2... hangadók megsértődtek - a Calvin Klein pedig bocsánatot kért!
Tegye fel a kezét, aki visszasírja azokat az időket, amikor a krumplileves még krumplileves volt, a Calvin Klein pedig jó csajokkal reklámozta a bugyikat, és izmos fiúkkal az alsónasztrókat...”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2019. május 23. 15:24
Ha a buzerancia predesztinált lenne, a propaganda sem működne. Vagy legalábbis nem költenének rá.
Bell & Sebastian
2019. május 23. 14:27
A gyűrűk ura Azt a viccet már meséltem, hogy sorba állnak az állatok a Mennyország kapuja előtt, Szent Péter előbb a kutyát engedi be, mögötte macsek. Töredelmes vallomással kezdi: - Megkergettem a macskát, megittam a tejét, nem engedtem le a fáról... - Ne is mondd tovább, nem eresztelek be... Közbevág az egér, aki a harmadik. - Nekem itt ellenvéleményem volna...
Robur
2019. május 23. 12:35
Figyelj ide ratyi zsótika. Nálunk mindenki visszasírja Kádárt. Még a sok fideszes nyugger is. Ezért tart itt ez az ország.
öszödibeszéd
2019. május 23. 11:12
Van az a közkeletű félelem és összesküvés-elmélet, hogy a robotok kisvártatva átveszik felettünk, emberi lények felett az uralmat. Nos, a folyamat - úgy látszik - a legkisebb (intellektuális) ellenállás irányába mutat: az LMBTQ-sokkal már "összeesküdtek" a robotok, LMBTQ harcol majd a robotok 120. társadalmi nemként való elfogadtatásáért. A továbbiakban náci az, aki nem hajlandó smárolni robotokkal...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!