Éljen Hitler? Újabb erkölcsi mélyponton az ellenzék

2019. május 17. 18:05

Az igazán komoly baj az, hogy a nagyon dühös Kovács M. Mária amúgy egy tanár.

2019. május 17. 18:05
J. T.
Vasarnap.hu

„Kovács M. Mária történészprofesszor dühös Orbán Viktorra. Nagyon. Hogy ez a düh saját gyártmány-e, esetleg kívülről diktálják az ő hatalmas emberi jogi homloka mögé, az most teljesen mindegy; attól még simán lehet valaki végtelenül ostoba, hogy egy rahedli évszám lakik a fejében, szemből is felismerné Mátyás királyt, és tudja, hányas lába volt Napóleonnak.

Az igazán komoly baj az, hogy a nagyon dühös Kovács M. Mária amúgy egy tanár. A CEU tanára. Embereket tanít.

Értjük, ugye? Kovács M. Mária délután kiírja a Facebookra, hogy ha Kaczyńskinek anno sikerült repülőgép-szerencsétlenségben szörnyet halnia, akkor talán a Trump-találkozóra igyekező Orbán Viktornak is összejön – másnap meg felmászik a katedrára, és egy kis figyelmet kér a fiataloktól. Nagy átéléssel elmeséli nekik, hogy micsoda szörnyűségek származtak a történelem során a gyűlölködésből. Fura, nem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2019. május 19. 08:27
A ballib elfogadta egyetértéséül ezt a bejegyzést. Nem hatarolodtak el. Ez is beszédes.
catalina9
2019. május 19. 07:14
Ez a Kovács M. Mária zsidó?
Mia szösz
2019. május 18. 14:57
"Az igazán komoly baj az, hogy a nagyon dühös Kovács M. Mária amúgy egy tanár. A CEU tanára." A CEU tanára. Itt a lényeg. Az is marad, míg a világ, s még két nap. Akármit mond, akárkiről, főleg a magyar miniszterelnökről. A CEU - akármelyik nyelven emlegetjük a nevét - nem magyar oktatási intézmény. Ott az tanít, akit a vezetőség (tudjuk, ki ill. kik) oda meghív. A nagyon dühös K.M.M. éppen csak megírta, amivel egyébként az egész intézmény egyetért. Egyet tehetünk: nem járunk oda és nem járatjuk oda a gyermekeinket. Ha már egyetlen magyar hallgatója sem lesz, akkor miért is kellene pont Budapesten lennie?
nyugalom
2019. május 18. 13:44
Ez a nő egy aljas némber, csak nehogy balul, vagy visszafelé süljön el a kívánsága! Aki valamit másnak kíván, azt kívánja saját magának is! Úgy legyen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!