Európa választ!

2019. május 14. 10:26

Mit akar az elit?

2019. május 14. 10:26
G. Fodor Gábor
Origo

„Mást akar az elit, és megint mást az emberek. Ez ma Európa problémája.

Az európai elit, a brüsszeli bürokrácia választók nélküli demokráciát akar. Az emberek feje fölött, azok akaratával szemben, őket kihagyva kormányoz. Az emberek viszont azt akarják, vegyék figyelembe, hogy ők mit akarnak.

Egy választás mindig lehetőséget ad arra, hogy az emberek elzavarják azokat, akik nem veszik figyelembe a választók akaratát. Úgy tűnik, a bevándorláspárti brüsszeli elitre május végén nehéz napok várnak.

Ma az európai emberek többsége ugyanis egyetért abban, hogy Brüsszel rosszul teljesít.

A brüsszeli bürokrácia rosszul kezeli a bevándorlást. Nem védi meg Európa határait. Figyelmen kívül hagyja az európai emberek érdekeit. Kettős mércét alkalmaz a nemzetállamokkal szemben. Európai Egyesült Államokat akar, gyengítve a nemzeteket. Nem védi meg a keresztény kultúrát, és kiszolgáltatja Európát a tömeges bevándorlásnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. május 15. 11:19
És a migrik és azok utódai nem választanak? De. És lehet, hogy most még nem sok hozzáadott értékük lesz, de két generációval már inkább, amilyen ütemben szaporodnak.. hárommal meg már saját pártjaik lesznek, komcsiék lassú hanyatlása ennyi lesz.
tango47
2019. május 14. 16:32
Nem vagyok optimista, mert az agymosás nagyon hatékony volt a kies nyugaton.
Pelso j.
2019. május 14. 13:13
Melyik elit, pubi? A hazai gyorsan meggazdagodott pártelit, gazdasági és média kalandorokkal, vélemyénysulykolókkal öszzefonódva?
dakotasámán
2019. május 14. 12:31
"Az európai elit, a brüsszeli bürokrácia választók nélküli demokráciát akar. Az emberek feje fölött, azok akaratával szemben, őket kihagyva kormányoz....Európai Egyesült Államokat akar, gyengítve a nemzeteket." hát frodó, egyre szánalmasabb vagy. ok, nem egy ideális hely zorbán seggében élni, de senki nem kényszerít rá. ja, hogy a számolatlan közpénz lenyúlási lehetőség lebeg a szemed előtt. ez van, magadnak akarod. aztán ha valamit mesélnél az usákok egyesült államáról, hogy mi is az annyira szörnyű benne. mert kurva szar lehet nekik tényleg. csak azt nem értem, minek akar odamenni a seggazdád, több, mint 1 milliárd usd-t sem sajnálva egy félórás pofa vizitért terminátor ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!