Valódi bűn ez

2019. május 17. 11:56

Ebben az országban nem jut az emberi méltóságra egy fillér sem.

2019. május 17. 11:56
Bősz Anett
Facebook

„A gyermekesek kilakoltatásának ügyében kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülést az ellenzék. A kormánypárti képviselőknek ennyire fontos ez a kérdés. Mialatt Szalai Krisztina színművésznő magángyűjtésből mentett meg egy családot, akik kilenc(!!) gyerekkel kerültek volna utcára, közben a 4,5 százalékos gazdasági növekedésből, ebben az országban nem jut az emberi méltóságra egy fillér sem. Valódi bűn ez.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. május 18. 20:53
Inkább három Shakespeare szonett, Mint egy süket liberális Bősz Anett.
Mia szösz
2019. május 17. 22:04
Mintha a kilenc gyerek meg a kilakoltatás egyik napról a másikra érte volna azt a családot. Észre sem vették, hogy nem fizetnek, nem törlesztenek, azt sem vették észre, hogy egyre több gyermekük van - mégis, abban reménykedtek, hogy a bank nem veszi észre?
Pelikánkutyája
2019. május 17. 20:23
Anett én mindig bősz leszek, amikor az üres politikai demagógiáját olvasom. Van ugye aki csinálja ( kicsiben vagy nagyban) és van aki hirdeti amúgy politikai szlogenként. Úgy tűnik, hogy magácska régtől fogva mindmáig az MTV betonján arccal lefele fekve nem lát és nem hall semmit.
libantkomcsi
2019. május 17. 19:09
Ágyad csupasz tölgydeszka lesz, Ha megvéd téged Bősz Anett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!