Gyurcsány Ferenc magyarázattal tartozik

2019. április 04. 13:36

Egy politikus valódi arcát nem az mutatja meg, hogy mit mond ellenzékben, hanem, hogy mit tesz kormányon.

2019. április 04. 13:36
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Feloldották a kémper néven elhíresült ügy vádiratát, amiből kiderül, hogy a Gyurcsány-kormány idejében Szilvásy György titokminiszter tudtával és engedélyével bolgár pszichológusnak álcázott orosz ügynökök »világították át« a magyar titkosszolgálatokat. 
Ilyenkor szomorú, hogy például olyan szavakat, mint a hazaárulás elkoptattunk az évek során, és amikor valóban használni kéne, már nincs valódi súlya. 
Gyurcsány Ferencnek pedig ebben a helyzetben valamilyen nagyon jó válasszal kell előrukkolnia arról, hogy hogyan történhetett ilyen miniszterelnöksége idején. Ha ez elmarad, akkor semmilyen alapja nem lesz a jelenben sem nemzeti érdekről, sem Európáról, sem a nyugattal kötött szövetségről még megszólalnia sem.

És még egy dolog: egy politikus valódi arcát nem az mutatja meg, hogy mit mond ellenzékben, hanem, hogy mit tesz kormányon. Gyurcsány Ferenc magyarázattal tartozik, hogy ez hogyan fér össze az európai egyesült államok eszméjével. Arra meg külön kérném a volt miniszterelnököt és politikai közösségét, hogy ne hiteltelenítse az orosz befolyás elleni küzdelmet a továbbiakban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. április 06. 07:07
Gyurcsány Ferenc magyarázattal tartozik" Talán bontsa ki valóság minden szeletét?
catalina9
2019. április 05. 18:32
Egy politikus valódi arcát nem az mutatja meg, hogy mit mond ellenzékben, hanem, hogy mit tesz kormányon. " "Gyurcsány itt elismerte felelősségét, belátva, hogy 2006-ig a kormányzás rosszul működött, melybe még maga sem látott bele teljesen. „Fogalma se volt a kormánynak a költségvetési folyamatokról!” – tette hozzá a volt miniszterelnök. ..... "
makapaka2
2019. április 05. 15:57
Ez a sokat ártó Gyurcsány ma is az ellenzék fő szószólója. Szégyellheti magát mindenki, aki összefogott vele.
merkur01
2019. április 05. 09:46
a lájkolóknak: "ne hiteltelenítse az orosz befolyás elleni küzdelmet a továbbiakban ..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!