Vona Gábor, a balliberális Jobbik atyja, magyar államférfi szeretett volna lenni

2019. április 03. 19:31

Vona Gábor, a balliberális Jobbik atyja, magyar államférfi szeretett volna lenni. Ma már tudjuk, hogy hála Istennek, nem sikerült neki.

2019. április 03. 19:31
Toroczkai László
Facebook

„A cigány tartományért küzdő Opre Roma Párt elnöke, Kamarás István bombáz a leveleivel, hogy üljek vele közös tárgyalóasztalhoz, és nem érti, hogy miért nem vagyok erre hajlandó, ha már a nyilvános videójában »jó barátjának« nevezett Vona Gábor is megtette ezt pár nappal ezelőtt. Nos, akkor itt válaszolok:

Vona Gábor, a balliberális Jobbik atyja, magyar államférfi szeretett volna lenni. Ma már tudjuk, hogy hála Istennek, nem sikerült neki. Egy magyar államférfi ugyanis – többek között – addig nem ül egy asztalhoz Kamarás Istvánnal, ameddig az nyilvánosan nem mond le a cigány tartomány, egy második Trianon előkészítésének veszélyes tervéről. Egy magyar államférfi nem ül le egy olyan cigány vezetővel, aki március 15-én a magyar helyett »cigány kokárdát« reklámoz. Amennyiben Kamarás István nyilvánosan visszavonja a cigány tartományra vonatkozó elképzelését, hamut szór a fejére, akkor esetleg lehet szó beszélgetésről, de egy magyar államférfi ezt a nyilvános beszélgetést kizárólag egy magyar nemzeti zászló alatt vállalhatja, s nem ül oda a néhány évtizeddel ezelőtt mesterségesen megalkotott, történelmietlen, jelenleg Magyarország megosztását szolgáló, úgynevezett cigány zászló alá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2019. április 04. 09:33
Torockai feladata ugyanaz, mint jobbikos korában volt: távol tartani a radikális jobb szavazóit a Fidesz-től. Korábban ezt Jobbik-színekben tette, miután a Jobbik cukisodott(Torockai egyetértésével is !!!!) ÉS nem nyert a választásokon, most kilépve a Jobbikból, továbbra is teljesíti a feladatot. A lényeg maradt: begyűjteni a radikáljobb szavazókat, nehogy a Fideszre szavazzanak. Ennyi. A többi meg porhíntés.
ThunderDan
2019. április 03. 21:44
Egészen elképesztő, hogy Vona Gábor és az ún. Jobbik hova süllyedt. Ezek tényleg legyártották magukból azt a PÍSZÍ, és (már elnézését a kifejezésért, de:) MAGYARELLENES szélsőliberális politizálást, aminek az antitéziseként annak idején létrejöttek - legalábbis hát azt mondták, mit mondták, HARSOGTÁK...
anegy_
2019. április 03. 20:50
Ez a kétszínű mozgalmár jó vastag bőrrel rendelkezik a pofáján. Hiteltelen f@szkalap. A Jobbik vezérkarában asszisztált annak, akit most mocskol. Tiszta Márki-szar utánzat.
még fokozza
2019. április 03. 20:22
"Egy magyar államférfi ugyanis nem ül egy asztalhoz... ameddig az nyilvánosan nem mond le a cigány tartomány, egy második Trianon előkészítésének veszélyes tervéről." Budaházynak is volt ilyen ötlete, - csak szólok - akkor vele se ülj egy asztalhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!