Ismét perelek

2019. április 18. 09:10

Én sem ma kezdtem a harcot, nem is lett itt helikopter-leszálló meg luxusfarm.

2019. április 18. 09:10
Szél Bernadett
Facebook

„Ismét perelek. A budakesziek és a természetszerető emberek régóta küzdenek azért, hogy a rendszerváltás után hipersebességgel privatizált, Natura 2000 védelem alatt álló Álomvölgyet ne tegyék tönkre kapzsiságból, felelőtlenségből. Én sem ma kezdtem a harcot, nem is lett itt helikopter-leszálló meg luxusfarm, és most friss feljelentést tettem a területen zajló új, elképesztő ügyek miatt. ‼️ A feljelentés itt elolvasható.

Hozzáteszem, épp a helyszínen tartózkodtam, hogy ellenőrizzem a lakosság részéről hozzám beérkező panaszokat, amikor is megjelent az egyik tulajdonos – a feljelentés szövege mellett álljon itt egy részlet a vele folytatott szürreális párbeszédemből is. Kattintsanak a videóra!

Az biztos, hogy a leggyakrabban használt, mágikusnak vélt kifogás, amivel képviselői munkám során találkozom, a »magánterület« – és az is biztos, hogy nálam többet senkit nem hajítottak még ki különféle úgynevezett »magánterületekről«. Én azonban kitartóan küzdök, és nem »magánérdekért«, hanem a köz érdekéért, itthon Budakeszin és szerte az országban! 

Mindenkinek köszönöm, aki segítette tényfeltáró munkámat — aki meg nem, annak csak azt tudom mondani: folytatás következik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2019. április 19. 11:11
USA kiképzés nem sokat ért. OTT próbálna magánterületre behatolni!
hátakkor
2019. április 19. 11:10
"Az biztos, hogy a leggyakrabban használt, mágikusnak vélt kifogás, amivel képviselői munkám során találkozom, a »magánterület« – és az is biztos, hogy nálam többet senkit nem hajítottak még ki különféle úgynevezett »magánterületekről«." Hülyének lenni ér.
írmag
2019. április 19. 10:59
"(hivatali cím: Képviselői Irodaház, 1053 Budapest, Széchényi rkp. 19.)" Hivatalból, a helyesírásod enyhén az egyfekvésűekkel azonos! SZÉCHENYI, így írta a névadó! Olyan fáradt lehetsz, mint Bangóné?
írmag
2019. április 19. 10:52
Jaj, Ági!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!