Egy államtitkári válasz = egy beszólás + egy hazugság!

2019. április 03. 08:36

Azt gondolom, itt lenne az ideje az igazmondásnak: olcsó személyeskedés helyett tényeket várunk!

2019. április 03. 08:36
Szél Bernadett
Facebook

„Idézem: »Ha valaki össze-vissza beszél, az Ön. Néha az LMP miniszterelnök-jelölt társelnöke, néha párton kívül találja magát, néha lenácizza a Jobbikot, néha szövetségesének tartja, néha hangosan követeli az ápolási díj emelését, néha nem szavazza azt meg, néha kiabál a Parlamentben, néha sípol. Hasonlóan beszél össze-vissza, nem egyszer valótlanságokkal riogatva Fót ügyében is. Képviselő Asszonyt arra kérném, hogy ne használja politikai célokra a fóti gyerekek ügyét.«

Mondja az államtitkár, miután szembeállítottam az ő (Rétvári) állításait a másik (Fülöp) államtitkár állításaival. Merthogy a kettő ellentmond egymásnak. Az egyikük régi tömegotthonokról beszél a fóti gyerekek új otthonai kapcsán, a másikuk nevelőszülőkről meg kis lakóotthonokról. Az egyikük nem mond igazat — erről azonban ők tehetnek, úgyhogy irogassanak inkább egymásnak ilyeneket!

Azt gondolom, itt lenne az ideje az igazmondásnak: olcsó személyeskedés helyett tényeket várunk! Várom tárgyilagos válaszukat arra a kérdésre, miért zárják be a fóti gyermekközpontot, mikor kerül erre sor és hova viszik a gyerekeket. Csak ennyi a feladat. A többit játsszák le egymás között. A gyermekek és a gondozóik nem ezt érdemlik!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sundabunda
2019. április 03. 17:22
Szakadt kurva!
Da Vinci
2019. április 03. 14:49
“Szél kormány”... Muahahahahaha ... Azóta már a pártjából is kihajították... Siker, siker hátán. Nem kéne már magadba nézni, te “lökődnek, hát lökődnek”, “megöli, hát megöli”, te bohóc.
libsimentes_övezet
2019. április 03. 13:59
Ha egy parlamenti képviselőnő viselkedése házon belül és kívül , alig több mint egy bableveses kurváé, akkor az ne csodálkozzon ha majdnem úgy bánnak vele mint egy bableveses kurvával. De ettől nagyon messze volt Rétvári Bence. Élt némi kritikával amit egy hétköznapi emberke simán eltűr, de az egoista picsa már nem bír elviselni a hiperérzékenysége miatt, mivel ő, Ő, A Képviselő Asszony! Rétvári Bence egy dolgott felejtett el a levelében visszakérdezni...Ön képvisel még valakit egyáltalán?
orion
2019. április 03. 11:55
Nagyon unom ezt a toporzékoló spinét. "Nem akarok rasszistákat, antiszemitákat látni a magyar parlamentben!" Nehéz lesz cica, hiszen összenőttetek a balikkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!