Dobrev Klára esete a kettős mércével

2019. április 10. 15:35

A nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció rögvest szembemegy az elhangzottakkal minden egyes alkalommal.

2019. április 10. 15:35
Ráth Orsolya
Magyar Nemzet

„A politikai hadszíntéren magát újonnan megmérető Dobrev Klára a közvélemény szemében leginkább onnan felismerhető, hogy számos alkalommal képes beleszőni aktuális mondanivalójába az Európai Egyesült Államok szókapcsolatot. Ugyanakkor elegendő szétnézni a közösségi oldalán, és máris látható, hogy előszeretettel kommunikál kettős mércére utaló vagy akár ellentmondó dolgokat.

A jól működő országoknak barátokra, szövetségesekre van szüksége. A diktatúráknak, mint amilyen ma sajnos Magyarország, folyamatos ellenségképre – írta például a napokban. Mit sem törődve azzal, hogy a nevével fémjelzett Demokratikus Koalíció rögvest szembemegy az elhangzottakkal minden egyes alkalommal, amikor bírálóan nyilatkozik Matteo Salvini olasz, valamint Orbán Viktor föderatív Európára vonatkozó kritikáival kapcsolatosan. Ami pedig az ellenségképet illeti, azt Magyarország miniszterelnökének személyében a DK is előszeretettel gyárt magának.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. április 11. 09:04
Plakátolgat, nem szavaz rá senki, majd eltűnik, esetleg listáról brű szelbe. Kibírjuk.
Laudaricus
2019. április 10. 19:14
Kár itt logikát keresni. Egész egyszerűen a DK tagjai hazudnak, amikor megnyilatkoznak. Valószínűleg lehet egy egyezmény a DK és külföldi támogatóik közt, és ennek próbálnak megfelelni a folyamatos hazugságokkal. Ők a mai kor szamuelyjai, kunbélái, ha rajtuk múlna, biztos diktatúrába vinnék az országot, ill. a szemszögükből nézve tartományt.
hátakkor
2019. április 10. 17:50
Ha valamitől mindig zsigerileg irtóztam az a mindenkori Dobrev-Klein vonal. De mindig van, aki elővesz egy harmadik kanalat is akár, hogy bekajálja, ezt bekalkuláltam. Ahogy azt az öngyilkos jelöltet sem lehet megmenteni, aki folyton jeges vízbe veti magát.
Pelso j.
2019. április 10. 17:06
Dobrevtől függetlenül, Salvini jó példa, őt aztán komolyan kell venni s tisztelettel beszélni róla, hisz haver a politikai ripacskodásban. Csúcsra kell járatni a szervilitást, ugye, hölgyem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!