Jelzem, hogy továbbra sem érdekel a közvélemény

2019. április 01. 08:21

Élhető, zöld, belélegezhető levegőjű Budapest a programom – ha tetszik ez a közvéleménynek, ha nem.

2019. április 01. 08:21
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Gratulálok Karácsony Gergelynek az újabb sikeres közvélemény-kutatáshoz! Imponáló, hogy a zuglói parkolási panamában való érintettsége semmit sem rontott a megítélésén. Úgy tűnik, a milliárdos veszteség, az autósok és az önkormányzat kirablása tetszik a budapestieknek.

https://24.hu/…/fopolgarmester-valasztas-tarlos-magabi…/amp/

Jelzem, hogy továbbra sem érdekel a közvélemény. Élhető, zöld, belélegezhető levegőjű Budapest a programom – ha tetszik ez a közvéleménynek, ha nem. Nem azért, hogy győzelemhez segítsen, hanem mert ezt a Budapestet kívánom otthonomnak. Nem vizsgálom a célcsoportomat, nem célzom az üzenetemet, nem fazonírozom a véleményemet, nem várom senki tetszését. Komolyan vett és betartható ajánlatom van a budapestieknek – és nincs b-tervem. Nem pusztán valóra akarom váltani a Sétáló Budapest vízióját, hanem tisztességesen is kampányolni, minden szavammal és tettemmel politikai precedenst teremteni. A parkolási maffia nem mögöttem áll pénzzel és befolyással, nekem mindössze programom és szavahihetőségem van – Tarlós István és Karácsony Gergely viszont pont ezekkel van a legprecízebben kiszámítva.

Már csak azt nem értem, ha ilyen hatalmas Karácsony Gergely fölénye, miért kerülik olyan nagy ívben a szocialisták az előválasztásról szóló egyeztetést? És miért zúdítja úgy Karácsony Gergely a hirdetéseket a facebookra, mintha nem lenne holnap? Nem értem – de hát nem is én hoztam össze három kétharmadot a Fidesznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. április 02. 08:40
Vannak hirdetések a facebookon?
emesealma
2019. április 01. 21:48
"... és nincs B tervem..." Hát, ez igazán megnyugtató! Ilyen főpolgármestert akarok! - Te, főpolgi! Leomlott a Lánchíd! - Hm. Van erről valami a programomban? - Nincs. Ennek nincs köze a sétáló Budapesthez! - Ja! Akkor erre nincs B tervem. Azaz erre sincs.
még fokozza
2019. április 01. 18:16
"továbbra sem érdekel a közvélemény" Ne aggódj. Engem se. Ez a zsenik kiváltsága, világlátása.
Vadakat terelő juhász
2019. április 01. 17:47
"Jelzem, hogy továbbra sem érdekel a közvélemény. Robika te azt hiszed, hogy a főpolgármestert a gólya hozza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!