A „n” betűs szóval jelölhető leszbikus „nő” legendája

2019. április 03. 15:09

Szórakoztató látni, ahogy Amerika kinyírja magát.

2019. április 03. 15:09
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Bizonyára mindenki ismeri azt a klasszikus hetvenes évekbeli viccet, amelyben az amerikaiak kémet küldenek a Szovjetunióba, de az hiába próbál beilleszkedni a hétköznapi emberek közé, mindenki azonnal tudja, hogy ő amerikai kém. Végül valaki megmondja neki, hogy ennek az az oka, hogy ő néger.

Chicagóban az amerikai város történetében először fekete nőt választottak meg polgármesternek kedden. Lori Lightfoot nemcsak az első fekete, hanem az első nyíltan leszbikus nő is az Egyesült Államok harmadik legnagyobb városa élén.

Neki vajon mikor mondták meg, hogy néger, nő és nyíltan leszbikus? Szórakoztató látni, ahogy Amerika kinyírja magát, csak az a kellemetlen, hogy az USA összeomlása egy több kilométer átmérőjű kisbolygó becsapódásával lesz egyenértékű a mi életünkre és túlélési esélyeinkre tett hatását tekintve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2019. április 04. 08:57
Mind ha nem ismernénk, hogy mekkora birodalmak buktak el a történelem folyamán pillanatok alatt.
august
2019. április 03. 20:12
Tán ez lesz Amerika legnagyobb tragédiája, hogy hiába van a világ legerősebb hadserege, szétrohad mögötte a hátországa.
Andre1bp
2019. április 03. 18:58
Mért számít a bőrszíne és a szexualitása? Mért kell ezen lovagolni? Ha valaki fekete, vagy leszbikus csak rossz polgármester lehet?
Senye Péter
2019. április 03. 17:40
Terjedt egy kémvicc az ötvenes évek elején is: - Letartóztattak egy amerikai kémnőt Óbudán. - Hogy ismerték fel? - Nem hordott lódenkabátot és nem volt állapotos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!