Legyen következménye!

2019. április 26. 16:30

Nem elég a másik feléből szeleteket kivágni, meg kell szólítani a fideszeseket is – ezt nyilatkoztam a Mandinernek.

2019. április 26. 16:30
Nagy Károly
Facebook

„»Látni kell, hogy Magyarország fele a Fideszt támogatja. Nem elég a másik feléből szeleteket kivágni, meg kell szólítani a fideszeseket is.« Ezt nyilatkoztam a Mandinernek pár napja. Erre, ma Bangóné Borbély Ildikó arra tesz utalást, hogy a Fideszesek patkányok lennének.

Mélységesen felháborít. Felháborít azért, mert ma Magyarországon nem az árkok ásására, hanem a hidak építésére van szükség. Mert nem a gyűlölet keltésére és gerjesztésére, hanem a politikai békének a megteremtésére van szükség.

(...)

Tudjátok, legjobban az szomorít el, hogy minden egyes nap azon dolgozunk, hogy betemessük azokat az árkokat, amelyek a társadalmunkat mérgezik. És akkor jön Bangóné és kezébe veszi az ásót...

Remélem lesz következménye a kijelentésének.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2019. április 26. 21:08
Az EU ellenőrei számos szabálytalanságot tártak föl,így Orbán végül az ELIOS számláit is visszavonta.Az OLAF megállapításai általánosságban kormányzati összefonódásokról szóltak. "Ahogy olvaslak téged, szerintem te abban a biztos tudatban vagy, hogy még a garbolci bicikliút építését is Orbán intézi személyesen."-írod A saját kis szájával mondta,hogy :"Ez ma is így van.Ez a törvényes rendje" https://www.youtube.com/watch?v=8edn88Hhv0s Másnap már az ellenkezőjét mondta,de ez nem teszi semmissé az előző napi kijelentését. És ,hogy miért nem indulok én közbeszerzésen?Ahol Orbán személyesen dönt a szomszédjáról,strómanjáról,mennyi esélyem lenne?
kispufi
2019. április 26. 19:45
Az a baj, hogy a fiam lehetnél, es hallottam már hasonló szépeket apáitok szájából is. Jó, önmagában szép, kösz. Csak nehéz az indulásotok után elhinni, hogy ez most nem a kiosztott szerep. Aztán majd jön egy új darab.
hentes
2019. április 26. 19:40
Lesz következménye. Várhatóan kb. tíz-húszezerrel többen szavaznak a fideszre. Mindenki nagyon elégedett lesz és ennyi.
Akitlosz
2019. április 26. 19:38
"Nem elég a másik feléből szeleteket kivágni," Középkori horror.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!