Nem tudom szavakkal leírni, mit éreztem

2019. április 04. 07:27

Kérte, adjam át a hazámnak az üzenetét: „hogy Önök magyarok az egyetlenek akik nemcsak beszélnek, hanem cselekszenek is”.

2019. április 04. 07:27
Juhász Hajnalka
Facebook

„Nem tudom szavakkal leírni, mit éreztem, amikor tegnapi, bécsi előadásom után egy észak-iraki származású yazidi hölgy a családja nevében zokogva átkarolt, és kérte, adjam át a hazámnak az üzenetét: »ott Észak-Irakban keresztényeken és rajtunk yazidiken csak Ti magyarok segítetek, kérem adja át, hogy Önök magyarok az egyetlenek akik nemcsak beszélnek, hanem cselekszenek, amíg élünk hálásak leszünk«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2019. április 05. 10:25
Hát, elég nehéz azoknak a közel-keleti arab többséggel együttélni kénytelen vallási és nemzeti kisebbségeknek, akik nem húztak el ideje korán Svédországba.
fogas paduc
2019. április 04. 14:04
Hát a Judith Szardzsentini ezért a nyakunkba akaszt még egy 7. cikkelyt.
ÁrPi
2019. április 04. 13:35
"Olyan szinten művelik a pozitív eugenikát, mialatt mi magyarok a negatívat, hogy a különbséget zongorázni lehetne." Hahh! Potitiv Jó-genika és negativ Jó-genika? Úgyhát ebben szellemi alapállásban pedig én az egyenlítést forszíroznám , ebben az égalité nemes eszméje felé szeretnék elmozdulást! :-)) (Természetesen nem a sógorság-rokonság materiálelképzelés a szellemi dolog....)
Sulammit
2019. április 04. 11:58
Hajnalka, jó, hogy megosztottad velünk ezt az örömhírt! Ezt nem is lehet szavakkal leírni. Ezt át kell élni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!