Az európai zöldek barnák lesznek, ha kell?

2019. április 02. 09:02

Az Európai Zöld Párt, akárcsak a Jobbik, nagyon érdekes színeváltozáson ment keresztül.

2019. április 02. 09:02
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Véleményük nagyjából másfél hónap alatt száznyolcvan fokos fordulatot vett, ami még a balliberális pártok esetében is egyfajta gyorsasági világcsúcsnak számít. Azt mondanám, a fehérről feketére váltottak, de itt valójában zöldből mentek át barnába.

Mi is történt? Február közepén az Azonnali.hu című orgánumnak adott nyilatkozatot Philippe Lamberts, az európai zöldek frakciójának vallon társelnöke, meggyőződéses neoliberális, globalista, Európai Egyesült Államok-hívő, a multikulturalizmus elkötelezettje, a nemzeti szuverenitás ellensége, és nem mellesleg Magyarország kormányát szívből gyűlölő politikus. Ebben ellentmondást nem tűrően közölte: kizárja az LMP-t soraiból az Európai Zöld Párt EP-frakciója, ha a párt együttműködik a Jobbikkal mint szélsőjobboldali párttal. Ha ez megtörténik, elválnak az útjaink – mondta.

Lamberts hozzátette: a zöldek saját hitüket és értékeiket követik, és nem hisznek a Jobbik színeváltozásában, néppártosodásában, mert ez nem más, mint politikai opportunizmus, ami elfogadhatatlan.

És tudják, mi a furcsa? Hogy Lambertsnek a Jobbikkal kapcsolatban teljesen igaza is van.

Na, de mi történik másfél hónappal később?

Az Európai Zöld Párt, akárcsak a Jobbik, nagyon érdekes színeváltozáson ment keresztül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2019. április 02. 21:55
„Véleményük nagyjából másfél hónap alatt száznyolcvan fokos fordulatot vett" - jóvammá', kisgyerek... oszt mégsincsenek totális hatalmon, mint mink, NERistákok... hülye pancserek! Nédd' csak, mink NERistákok mire jutottunk röpke 12 év alatt, hála Orbán Cipolla Viktor Generalissimusnak: http://2007-2010.orbanviktor.h.. "...A Fidesz – az uniós szabályozással és gyakorlattal egyezően – a helyi, regionális termelésre, értékesítésre, valamint a kistermelői élelmiszer-előállításra úgy tekint, mint a vidéki lét és a biztonságos élelmiszer-ellátás alapjára.... A kisebb gazdaságokban a növényi és állati termék előállítása környezetbarát módon megoldható... támogatási programokat indítunk a vidéki településeken, ... figyelemmel a szociális, kulturális, gazdasági és ökológiai szempontok összhangjára, a helyi kezdeményezésekre, a helyi erőforrások feltárására….” Oszt most ez van: „A gond az, hogy ennyire extenzív mezőgazdaság nincs sehol Európában, legfeljebb rajtunk kívül még Szlovákiában” – mondja Raskó, aki szerint az ágazatba öntött uniós milliárdok elkényelmesítették az agrárvállalkozókat, semmilyen késztetés nem volt arra, hogy olyan művelésbe kezdjenek, amivel növelték volna a hozzáadott értéket, a munkahelyek számát. Mostanra elfogytak a földek, aki kimaradt az osztozkodásból, végleg kívül rekedt, de Raskó szerint a falvak belterületeinek üres portáit nem szabad parlagon hagyni, ha a kormány valóban fel akarja támasztani a vidéki kultúrát." Tehát a kipusztult falvak elvándorolt/kihalt lakóinak portáit adjuk oda a kistermelőknek, mert a falvak határa már foglalt - azon Csányi Bonafarm Sándor, Mészáros Incitatus Lőrinc meg Raskó György és tsaik gyilkolják a jövendőt, némi profit ellenében.... Meglásd, hogy a fidesz úgy ugrik majd erre a nagy ötletre, mint tyúk a takonyra.... Igazi NERemekmű a Nemzetnek ez a nyomorúságos állapota!
zakar zoltán béla
2019. április 02. 17:28
Ha fűre kakaót esznek.......
Biivisz
2019. április 02. 16:02
"Véleményük nagyjából másfél hónap alatt száznyolcvan fokos fordulatot vett ..." Helleranyó fölhívta őket és szólt, hogy ők (a Jobbik) JÓ antiszemiták.
zolizolizoltan
2019. április 02. 14:39
Azt olvasom a médiában, hogy a Fidesz párttagjai követelték a HírTv teljes kiirtását, küldjék el a takarítónőket is. Elhűltem. A Fidesz párttagjai követelték? Ez kérem tömeges paranoiás bosszú. A félelem bosszút szült? Vagy a bosszú szülte a félelmet? Sulla csettintett egyet a sírjában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!